+2 oy
1,672 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (200 puan) tarafından
Kızlar 2.5 yaşında bir oglum 13 aylık da bir oglum var ve şuan 32 haftalık hamileyim. Biz kaynanam gille cok sık görüşürüz haftanın 3 4 günü bize gelirler ya da cagırırlar ya da habersiz gelirler misafirim var falan desem de gelirler. Cok rahatsızım bu durumdan eşim de başka torunları yok cocuklark sevmeye geliyorlar diyor tamam diyorum az mesafe koyalım ama onu da yapamıyor eşim neyse gecen gün kucuk oglum cok kotu hasta oldu buhar veriyorum günde 6 defaya kadar iyne yaptırıyorum cocuk o kadar kotu ki nefes alamıyor bronsit olmuş tam astıma cevirmek üzere dedi doktor gece gündüz oksurukten uyumuyor benimde cok kotu agrılarım vardı hastaneye gitmişken muane oldum cunkü ben oturup kalkamaz hale geldim yere oturdugum zaman biri kaldırmazsa kalkamıyorum ve aşırı sırt agrom var doktorum da sen hep arka arkaya dogurdun ve magnezyum kullanmıyorsun o yüzden oluyor cocuk senden cekıyor cok dikkat et dedi ve erken dogum riskim var cuma günü gel ciger geliştirici yapalım dedi. O gün hastaneden geldim cocukları yemekledim yattık hep kaynanam 3 kere aramış duymamıştım sonra eşimi aramış hatice gelsin topalak yapalım diye bizim buraların meshur yemegidir biraz zahmetlidir eşimde cocuk hasta onlar uyuyor demiş neyse akşama yine cagırdılar gelin yiyelim diye eşim gidek dedi gittik kapıdan gecer gecmez kaynanam nie bakman telefona falan dedi eşim acıkladıgo halde hesap sordu acıkladom güzel bir şekilde tam sofrada yemek yerken sen cok güzel tepsi kebabı yaparsın canm et yemek istiyor yapda yiyelim dedi tamam yapayım dedim (ama bana sanki ben sana yemek yaptım sende bana yap ) demiş gibime geldi. Yinede emin olamam günahını almıyom. Cok kotuyum gercekten cok rahatsızım kımıldanamıyorhm daha cocugumun cantasını bile hazırlıyamadım ve evime temizlikci tutucam nerdeyse ama eşim halimi görüp bilsigi halde sürekli anneme yemek yap deyip duruyor ya yapacak gercekren halım yok diyorum şimdiye kadar sanki hic dogurmadın hep zıpır zıpırdın diyor ama şimdi degilim halim yok her sene cocuk dogurdum art arda ve şuan 2 cocugum var bakmam gereken diyorum ama yapamıyorum gercekten. Sizce günah mı? Dini acıdan soruyorum yani yapamıyorum qmq sonucta o bir anne atamız buyugumuz bişey istedi yapamadığım ıcın gunaha girer miyim? 

26 Cevaplar

0 oy
(932 puan) tarafından
Günah sa eğer birşey o da su halde sana yardım etmesi gereken insanların senden birşeyler beklemesi , ya da bunu ima etmesimdedir,  ya benim 28 aylık bir kızım var 34 haftalık hamileyim mahvolmuş durumdayım, birde 13 aylık daha olsa kendimi hiç duusnemiyorim ki kizim aksama kadar kreşte ben çalışıyorum , eşim ev işlerine yardımcı yine de tükendim,  sen niye böylesin kuzum hep ezerler üzerler seni 
(200 puan) tarafından
Bende bilmiyorum nie böyleyim
-Reklam-
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Bence hamileden bişey istenmez destek olunur senin hakkın onlara geçer böyle de günah olan senden hizmet beklemeleri bence hastayım kalkamıyorum agirlastim de yat ne onlara yemeğe de gitme gitmezsen beklemez belki senden bisey
(200 puan) tarafından
Zaten eşimin zoruyla gittik
0 oy
tarafından
Herşeye tamam dersen olacağı bu canım sonra yapalım halim yok diyebilmen lazım aman kocamla aram açılmasın diye herşeye göz yumuyorsunuz yeri geliyor eşim için bende susup yapıyorum ama zaten yemeğe gitmişsem kalkıp niye yemek yapıyım yapacağım şey var yapmıcağım şey var
(200 puan) tarafından
O anda yapayım deyi verdim işte
0 oy
tarafından
Ahh ya daha 23 yaşındasın ben 23 yaşındayken fellik fellik gezerdım eşimle, sen ne kadar çok sorumluluk yuklemıssın kendıne cocuk her zaman olurdu ben 25ımde evlendım, ıstedıgım zaman da çocuğum oldu sımdı bakıyorum bır taneyi zor büyüttüm senın üç tane dusunemıyorum, ne dıyeyım kendın ıstemıssın ama kaynana durumundan önce 3 çocuğa takılmadan edemedim Allah yardımcın olsun 
(200 puan) tarafından
Teşekkür ederim sagol canm
0 oy
(426 puan) tarafından
Esin dışında kimseye birşey yapma mecburiyetin yok ha büyüklerimize iyi davranmak zorundayız ama böyle anlayışsız bencil insanlara sinir oluyorum ya kusura bakma da eşin de anlayışsız demek ki halini gördüğü halde ağzını açıp birşey demiyor tavrını koymuyor hala daha anneme yemek yapacaksın diyor değişik 
(200 puan) tarafından
Öyle vallaha ne diyim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 465 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,397 göst.
0 oy
11 cevap 1,048 göst.
11 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Halime cengiz (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 328 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Elfu (1,018 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,556 soru

24,073,820 cevap

330,819 kullanıcı

...