0 oy
237 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (12 puan) tarafından
Doğum yapalı 4.5 ay oldu o gün bu gündür çok pimpirikli birisi oldum ben sanki bu hayatı yaşamıyorum kendimi zerre kadar umursamaz oldum sanki varsa yoksa bebeğim onun için yaşıyorum onun için yiyorum onun için uyuyorum v.s. Ona Bir şey olacak diye ödüm kopuyor. Annem bugün azıcık portakal suyu sıkmış tattırıyordu boğazını aldırdı kızım bağırdım anneme niye ard arda veriyorsun diye. Ağzımda aftlar çıktı eşim iyilik olsun diye aft ilacı almış gelmiş eczacıya sormuş emziriyor kullanabileceği Bi şey ver diye pahalı da bi krem getirmiş içeriğini okudum burda şu madde var zararlı olabilir bebeğime sütten geçerse sen bunu niye aldın. Çok üzülüyorum sonradan da düşününce ama vazgeçemiyorum bu huyumdan korkularım peşimi bırakmıyor. Mesela geçen gün arkadaşa gittik onlarla sohbet ederken kızımla ilgilenemedim diye suçluluk duygusu hissettim sanki 1 gün boyunca ilgilenmemişim gibi hissettim. Bu duygulardan nasıl kurtulcam kafamı dağıtma yöntemi söyleyin. 24 ocakta da işe başlıyorum bu arada yoğun da bir işim var belki öyle biraz dağıtırım diyorum ama bilmiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(852 puan) tarafından
Kafanı dağıtacak şeylerle uğraş sakin kalmaya çalış psikolojik destekte alabilirsin bu süreçte
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Yavrum portakal mandalina asitli olduğu icin pişik yapar annen sanırım bilmiyor verdirtme bir daha ...

Cocuk var diye eve kapanma çıkın beraber hava alın avm ye gidin gezin 
(7,617 puan) tarafından
Git canım eve tikilirsan patlarsın
(12 puan) tarafından
Doktorumuz da tattırmaya başla dedi. Bi de 5 ay dolcak işe gittiğimde azcık ben gelesiye Bi kaç kaşık Bi şeyler yerse ağlamasını keser diyorum
(7,617 puan) tarafından
Dr lar da degisik anamm bize 6.ay su bile yok dedi
(12 puan) tarafından
Valla işte bende anlamadım tedirgin de oluyorum verirken tattırırken ama öyle hergün vermiyorum
(7,617 puan) tarafından
Bence vermeyin ama siz bilirsiniz bağırsakları henüz gelismemis
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Uzun süren lohusalık piskolojisi zamanla ve sosyalleştikçe düzelirsin merak etme
0 oy
tarafından
Canım lohusaliktan cikamamissin bende ilk kızımda böyle olmustum herşeyi sterilize ederdim tek odak noktam oydu 2 yaşından sonra azaldi
(12 puan) tarafından
Bence de çıkamadım. Tek odak noktam o gerçekten. Hatta bazen eşim diyo ne yani ben hiç önemli değil miyim diyo hayır değilsin diyorum. 2 yıl sürecek olursa yandım çevremde kimse kalmaz benim.
tarafından
Yüzüne karşıda değilsin deme evliliğin de önemli.. geçici bir durum bu korkma.
0 oy
tarafından
Hmm mesela şöyle düşün..o senin bebeğin senin canin kanın ama robot değil .oyuncak bebekte değil.  Dünyanın bütün kötülüklerinden koruyamazsin...yapman gereken şey sadece su aylarda ozbakimini yapmak sevmek ilgilenmek..birde babasına guvenmek...sadece senin çocuğun değil..zarar verecek bisiy yapma çocuğuna diye düşünüyorum..biras rahat ol..ise başlarsan rahatlarsin belki.biras ama bu süreçte bebeğe kim.bakacaksa hayatı ona zindan etme.derim..gerekirse destek al.

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 2,494 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
+3 oy
44 cevap 1,775 göst.
17 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde geberikgelin (3,420 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 260 göst.
5 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Aybukee (1,463 puan) tarafından soruldu
+3 oy
19 cevap 577 göst.

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,466 cevap

336,303 kullanıcı

...