0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde (2,668 puan) tarafından
Kızlar yarın ilk kez ası olcm bebegm de var yan etki yapr dıye cok korktgm için erteledim hep kalp carpntım oluyo kanszlk nedenoyle axba ne gbi yan etki yapar endslıyım kalp be bi yan etkısı olurmu ki

10 Cevaplar

0 oy
(3,516 puan) tarafından
Bugun 17 yasindaki kızım oldu kolu çok ağrıyor sadece başka biseyi yok şimdilik sabaha ne olur bilemeyiz 
(2,668 puan) tarafından
Gecmş olsn inşallah bi sey olmz
-Reklam-
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Ben 3 aylık emzirirken biontech oldum. Doktorum önerdi. Tek yan etkisi hafif kol ağrısı oldu bir gün sürdü.
(2,668 puan) tarafından
Biontech cok agır gecıyomş dıye vazgectm
(6,048 puan) tarafından
Yok canım hiç problemimiz olmadı yan etki de olmadı bende de bebeğimde de
(9 puan) tarafından
Merhaba benimde bebeğim 80 günlük yarın bende ilk defa biontech aşımı olacağım ama endişelerim var. Emzirmeye devam ettiniz mi acaba aşı sonrasında?
(6,048 puan) tarafından
Evet hatta bebeğim o an ağladı. Bende o sırada sordum emzirmelimiyim yoksa sağım mi bir süre. Hayır hemen emzir dediler. Antikor ona da geçiyormuş
(9 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cevabiniz için:)
0 oy
tarafından
Ben bebeğim 3 bucuk aylıkken ilk dozu oldum 8 aylıkken de gidip ikinci dozu oldum ve hemen bebeğimi emzirdim çok şükür bir sorun olmadı 
(2,668 puan) tarafından
Ne güzel ınsallah bi yan etkı yapmz bnm de kızım vr 5 aylık olck emziriyorum
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Hamileyken 2 doz oldum. Şimdi emziriyorum gönlüm biontech den yana ama annem bizim aile ağır geçirdi yan etkileri oldu sendede olur aynı genetik dedi. Bi düşündüm. Emziriyorum ya yan etkiler kardeşimdeki gibi olursa çocukla ilgilenemrzsem diye korkuyorum
(2,668 puan) tarafından
Ayy bnm de korkum o inşallah bsy olmz
(2,743 puan) tarafından
İnşallah ama öyle bir endişen varsa sinovac ol sonra biontech e geçersin... Sinovacta yan etki olmuyor
(2,668 puan) tarafından
Cok teşekkürler ınsallah
0 oy
tarafından

Ben sinovac oldum 2 doz biontechin alarji riski var diye bunyem cok alerjik cunku. 2. Dozu oldum aradan 4 gun gecti covid oldum :D

(2,668 puan) tarafından
Gerçekten mi ası dan sonra mı
tarafından
Evet ya hani aşiya bağlamak istemiyorum ama 2. Dozdan 4 gun sonra covid oldum ben hemde orta dereceli atlattim. Ama şunu da ekliyim aşi olanlar covid olmuycak diye birsey yok sadece daha hafif atlatiyolar yani tamamen bünye meselesi
0 oy
(163,536 puan) tarafından
ben biontech oldum
0 oy
tarafından
Eşim sinovac oldu kol ağrısı dışında bir şeyi olmadı bende hamile olduğum halde 2 doz biontecht oldum doğumdan sonrada üçüncü yu vurulcam
0 oy
tarafından
Bende olmadım olmayı da düşünmüyorum 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Sinovac ben oldum cnm kol agrisi ve halszlik disinda etki yasamadim. 

Halsizlik asidan mi bilmiyorum ama gunlerim yoğun geciyo normalde de a o ara 2-3 gun hic bi halt yiyesim gelmiyodu. 
0 oy
(605 puan) tarafından
İki doz sinovac aşısı oldum. İlk gün kol ağrısı dışında hiç bir şey hissetmedim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 274 göst.
8 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MelisAlin (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 658 göst.
21 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 143 göst.
+1 oy
1 cevap 56 göst.

Kategoriler

1,476,481 soru

24,169,787 cevap

335,806 kullanıcı

...