0 oy
624 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,743 puan) tarafından

Arkadaşlar görümcem sürekli çocuğumu kaynıma benzetiyor. Bizim taraf sarışın filan bunlar esmer. Her seferinde inşallah sarı olmaz vs diyordu. Şimdi gelmiş kesin esmer aynı amcası filan yapıyor. Sinir oluyorum. Kaynımı hiç sevmem. Ayrıca görümcem uzakta sadece telefon dan görüyor ama benim oğlum neden kaynına benzesin ya . Bilerek yapıyor. Bir daha dediğinde nasıl bir laf edersem kızdığımı anlar .. tavrımı koymak istiyorum. Bi kaç kez tekrarlasın diye bekledim ki laf edemezsin diye. Şimdi benim sıram sizce nasıl bir incelikle laf sokayım ki anlasınnn... 

.
.
Valla buraya görümce sorunu kaynana sorunu vs yazanları anlamıyordum. Ama insan cidden yazıyormuş. Sabrı tükenince :D

8 Cevaplar

0 oy
(2,743 puan) tarafından
Yok mu uzman laf sokucu birileri
-Reklam-
0 oy
(441 puan) tarafından
Valla ne desem bilemedim canım ki  :)
0 oy
tarafından

Kız ben direk kendim kaynıma benzetiyorum tip olarak :D:D En büyük derdiniz milletin ağzı olsun  bırak ne derse desin. İftira hakaret yalan ,küfür vs olmasında gerisini takmayın derim 

(2,743 puan) tarafından
Gıxıklığına Digor ya aslında en iyi cevap cevapsız bırakmak:D
0 oy
tarafından
Canım neden sinir oluyorsun amcasına benzeyebilir çocuğun gayet normal yani 
(1,521 puan) tarafından
He koca tarafı ya sorun oluyo kendi tarafına benzetse baldan tatlı olur :-)
(3,417 puan) tarafından
Eşimin tarafını hiç sevmem ama kızım hep onlara çekmiş görünen köy kılavuz istemiyor :))) canı sağ olsun da kime benzerse benzesin
0 oy
(1,736 puan) tarafından
Aşkolsun halası oğlumun neresi tipsiz diyin :) kardeşim tipsiz mi derse de, sence? Diyin. Sinir olur :) :) 
(1,736 puan) tarafından
Bu arada benim oğlum da amcasına çok benzer ama kaynımı çok sevdiğim için sıkıntı yok :)
(2,743 puan) tarafından
İyi şanslısın benim kaynım abisinin üstünden geçimdiği ve çok nazlı olduğu için ben sevemiyorum
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Kırılacak bir durum yok bence kendin haşlanmamjş olabilirsin ama bu konuyla ilgili gorumcene laf söylersen eger yok yere hır çıkarmış olursun onların gözünde. Bence önemsemiyor gibi davran amcası değil mi benzer tabi de geç git
(2,743 puan) tarafından
Kaynım 20 yaşında ona abi dicekmişim yazın da böylel bir olay olmuştu.
0 oy
tarafından
Boşver benzese ne olcak yani amcası sonuçta 
(2,743 puan) tarafından
Ay hayır yaaa büyük konuşmak istemiyorum ama hiç haz etmiyorum kendisinden zaten hamileliğim ona sinir olarak geçti. Ondan mı böyle acaba :D
0 oy
(441 puan) tarafından
Ben bu tarz benzetmelere, dışının bir önemi yok içi bana benziyor nasılsa diyerek göğüslüyorum :D
(2,743 puan) tarafından
Gıcıklığına diyor ya sinir oluyorum bende her seferinde cevapsız bırakıyorum hala söylüyor benden cevap almaya çalışıyor :D
(441 puan) tarafından
Ya işte lüzumsuzlar. Çocuğu kendine has bir birey olarak kabullenemiyor kimse. Yok babaya daha çok benziyor yok anneye. Ne gerek varsa sanki ağaç kavuğundan oluşuyor çocuk. İkimize de benzeyecek tabi.

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 252 göst.
22 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Sibelhome (1,489 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 230 göst.
6 Haziran 2025 Diğer kategorisinde ecmelllverammmm (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 226 göst.
28 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 435 göst.
26 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Simrammom (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,821 soru

24,116,587 cevap

333,251 kullanıcı

...