Ne kadar ilginç bir başlık dimi ama çok ciddiyim eşimle annesi dün bana bi ayrılık yıldönümü süprizi yaptılar dün gene oğlumun babasıyla görüş günüydü geldiler götürüp oğlumu verdim yarim saat sonra emzirmek için çağırdılar beni ben emziririrken annesiyle eşim başıma dikildiler o arada teyzemin kızı var hamile onun sesini duydular ama bizim evde değildi evlerimiz çok yakın kendi evinden sesi geldi eşim duyunca şimdi buraya gelse de karnina bi tekme atsam da çocuklarını ölürsem dedi bende düzgün konuşun yada defolup gidin dedim çocuğu ver gidelim dediler bende veremem size dedim çünkü oğlum onları yabancı görüyo ağlıyo onları görünce eşim zorla çekerek almaya çalıştı oğlum ağlamaya başladı bende oğlumu alıp eve doğru yürüdüm annesiyle geldiler pesimden gene çekiştirerek almaya çalıştı çekerken boynuma yumruk attı sonra ben annemlere bağırdım jandarmayı arayın diye sonra tekrar çekiştirdi oğlumu gene yumruk attı bana annem cama çıktı annemi görünce dur seni öldüreyim dedi cama yöneldi annem hemen cami kapattı o arada camdaki sinekliği parçaladı babam da arka bahçedeydi sesleri duyunca geldi babama saldırmaya çalıştı annesi zorla bindirdi arabaya giderken tehditler küfürler savurdu gitti biz hemen jandarmayı aradık geldiler gidip darp raporu aldık jandarma onları aradı 2 3 saat yoktular sonra geldiler karakola sözde babam onu dövmüş ama babam dokunmadı bile kendisi yaptı heralde oda darp raporu almış bizden şikayetçi oldu bizde ondan olduk yani 2 tane davamız oldu işin sonunda ne olur bilmiyorum ama sanırım biri ölmeden durmayacaklar