0 oy
1,056 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (86 puan) tarafından
Ne kadar ilginç bir başlık dimi ama çok ciddiyim eşimle annesi dün bana bi ayrılık yıldönümü süprizi yaptılar dün gene oğlumun babasıyla görüş günüydü geldiler götürüp oğlumu verdim yarim saat sonra emzirmek için çağırdılar beni ben emziririrken annesiyle eşim başıma dikildiler o arada teyzemin kızı var hamile onun sesini duydular ama bizim evde değildi evlerimiz çok yakın kendi evinden sesi geldi eşim duyunca şimdi buraya gelse de karnina bi tekme atsam da çocuklarını ölürsem dedi bende düzgün konuşun yada defolup gidin dedim çocuğu ver gidelim dediler bende veremem size dedim çünkü oğlum onları yabancı görüyo ağlıyo onları görünce eşim zorla çekerek almaya çalıştı oğlum ağlamaya başladı bende oğlumu alıp eve doğru yürüdüm annesiyle geldiler pesimden gene çekiştirerek almaya çalıştı çekerken boynuma yumruk attı sonra ben annemlere bağırdım jandarmayı arayın diye sonra tekrar çekiştirdi oğlumu gene yumruk attı bana annem cama çıktı annemi görünce dur seni öldüreyim dedi cama yöneldi annem hemen cami kapattı o arada camdaki sinekliği parçaladı babam da arka bahçedeydi sesleri duyunca geldi babama saldırmaya çalıştı annesi zorla bindirdi arabaya giderken tehditler küfürler savurdu gitti biz hemen jandarmayı aradık geldiler gidip darp raporu aldık jandarma onları aradı 2 3 saat yoktular sonra geldiler karakola sözde babam onu dövmüş ama babam dokunmadı bile kendisi yaptı heralde oda darp raporu almış bizden şikayetçi oldu bizde ondan olduk yani 2 tane davamız oldu işin sonunda ne olur bilmiyorum ama sanırım biri ölmeden durmayacaklar 

17 Cevaplar

0 oy
(230 puan) tarafından
Gecmiş olsun canım allah yardımcın olsun
(86 puan) tarafından
Çok saol canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne kadar acımasızlık ya. Geçmiş olsun kendine dikkat et artık TV de o kadar kötü haberler çıkıyo ki insan korkuyo
(86 puan) tarafından
Evet ben de bir zarar verecek diye korkuyorum
tarafından
Bu kadınların çocukların çektiği nedir ya niye erkekler böyle oldular niye bu kadar eziyet ediyorlar gerçekten çok üzülüyorum
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Çocuğun psikolojisini hiç mi düşünmüyorlar yaa yazık değil mi çocuğa zaten hep çocuklar kalıyor arada üzüldüm gerçekten. Allah yardımcın olsun canım 
(86 puan) tarafından
Düşünseler zaten ayrı olmazdık
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Allah iyi insanlarla karsilasrirdin nasıl insanlar var ya 
(86 puan) tarafından
Amin canım herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın
0 oy
tarafından
Kıyamam ya cok canice Ke dine dikkat et çocuğu onlarla yalnız bırakma sakınn
(86 puan) tarafından
Hiç bırakmak istemiyorum ama çocuğumu götürücekler diye çok korkuyorum
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Gecms olsun cnm hep mağdur olan kadınlar oluyor :( kendine dikkat et aman bebeğine dikkat et, hic birinize birşey olmadan biter inşallah kabus tıksalar içeri anlasa ..... 

(86 puan) tarafından
Inşallah bi an önce kurtuluruz
(5,437 puan) tarafından
Inşallah cnm dua et ..
0 oy
tarafından
Ayrı misiniz eşinle 
(86 puan) tarafından
Evet ayrıyız
0 oy
(545 puan) tarafından
Nasıl insanlik nasil bı vicdan.Cok üzüldüm hep çocuğun hem senin psikolojin alt üst olmuştur Allah'ım yardımcın olsun canım
(86 puan) tarafından
Amin canım inşallah
(545 puan) tarafından
Allah büyük sıkma canını kuzum
0 oy
(163,356 puan) tarafından
Nasıl insanlar yaa insan olan once kendi cocugunun psikolojisini dusunur elinden geldigince ayrida olsa annesidir diye iyi davranir insanliktan nasibini almamislar rabbim yardimcin olsun
(86 puan) tarafından
Çok saol canım
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Canm bu ne ya bosanmissin hala kurtulamamissin adi heriften böyle birinin çocuk görmeye hakkı yok çok sinirlendim böyle bir babaya ihtiyaçta yok ne yapıyorsun et dava aç ona çocuğu gösterme derim
(86 puan) tarafından
Evet keşke hiç gelmese ama geliyo
0 oy
tarafından
Bu ne ya hiçni allahtan korkmuyor terbiyesizler ya. Eden ettiğini bulur o çocuğun psikolojisini hiçni umursamıyor bide darp raporu almış dövdü g herlde kendini gidip rapor aldı 
0 oy
(571 puan) tarafından
Nasil insanmış bu Allah yardımcın olsun canim
0 oy
(843 puan) tarafından
Ah canım neden ses kaydı açmadın ki. Bundan sonra aklında olsun ne zman görüşeceksen ses kaydını aç öyle git yanlarına 
0 oy
tarafından
Off kuzum ya nolcak senin bu hallerin insallah esin baskasiyla evlenir birakir pesinizi rabbim yardimcin olsun insallah bence sen boyle karsisinda dik durdugun icin ailen arkanda oldugu icin boyle davraniyo esin
0 oy
(855 puan) tarafından
Canim mahkemeden bi sure cocuk icin uzaklastirma karari cikartabilirsin elindeki darp raporuyla. Her zaman ama her zaman cocugun üstün yarari söz konusudur. Rabbim yardimcin olsun senin de yavrunun da...
0 oy
(7,134 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canimm dikkatli olun 
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Nasil bir insan o ya. Ne demek çocuklarını oldureyim tekme atayim bu nasil bir vicdan. Kardesim uzak dur o adamdan verme cocugu falan. Uzaklastirma karari al.. bu adsmin psikolojisi bozulmus şizofreni hastasi olmus resmen

İlgili sorular

+5 oy
37 cevap 1,401 göst.
0 oy
8 cevap 571 göst.
13 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esmer anaa (988 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 569 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,549 soru

24,073,634 cevap