0 oy
215 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,748 puan) tarafından

Kızlar 37 haftalık hamileyim ilk gebelik doğumdan sonra diyetisyene gitmeyi düşünüyoruz eşimle 92 kiloyum acaba doğumdan sonra net ne zaman gidebilirim diyetisyeni doğumun ikinci haftası gideblrmym lütfen yardımcı olurmsnz 

Ve spora kaçıncı ayda başlayabillirim normal doğum ?

7 Cevaplar

0 oy
(4,176 puan) tarafından
Dikiş olursa onlarn iyileşmesiki beklemen lazim 
(1,748 puan) tarafından
Kaç ay sürer acaba
(4,176 puan) tarafından
5-6 hafta  batmalar oluyo herkesde farkli oluyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben 2. ayın bitimiyle spora başladım tabi doktoruma sorup. Diyetisyen için de bence sadece kendini iyi hissettiğin zaman gidersin.
(1,748 puan) tarafından
Ya ben bu kiloyla asla kendimi iyi hissetmiyorum
tarafından
Veriliyor merak etme. Emzirme döneminde dikkat et sadece. Valla ben emzirirken midem gurulduyordu tutamadım boğazımı kilo aldım 5 kilo.  :) Sen o hataya düşme sağlıklı beslen gider yavaş yavaş.
(1,748 puan) tarafından
İnşallah yaaa çok istiyorum vermeyi
0 oy
(143 puan) tarafından
Ben normal doğum yaptim cnm spor icin 40 gün sonra yapmistim ama herkeste değişiyor dikis atildi 1haftada iyilesti cnm 
(1,748 puan) tarafından
Maşallah canım
(143 puan) tarafından
Sağol canım dikisler icin tenteryot suruyordum
0 oy
(164,050 puan) tarafından
normal dogurursan 2 gun snr gidersin diyetisyene zaten dogumdan tas catlasa 1 saat snr ayakdasin
(1,437 puan) tarafından
Dikişle normal doğumdan 40gun sonra zor ayağa kalktim
(164,050 puan) tarafından
bendede dikis vardi kesi yoktu yirtilma vardi diksi acisi 20 25 gub arasi suruyo ama dogumdan yarimsaatmi  snr kaltim dus yaptim 1 saat snr ayakta dolaniyodum
(1,437 puan) tarafından
Beni kesdiler çok acıydı yaaa o gunlerr
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Emziren annelere yönelik diyetisyen sizi doğru yönlendirebilir doğumdan sonra direkt gidebilirsiniz. 
0 oy
(377 puan) tarafından
Dogumdan 1 ay sonra tartil esas o zaman dogum kilolarin gitmis olur, ordaki kilonla baslarsin diyete, bol bol emzirirsen eger kolay bir diyetle kilo verebilirsin
0 oy
tarafından
Sen önce bi doğur sonra sütüm gelsin diye yer içersin , emzirirken de karbonhidrat ağırlıklı değilde protein ağırlıklı beslenirsen kilo illâ verirsin. Gebelik süresince aldığım kiloyu ilk 8günde verdim. 82den 71e düştüm ama şimdi 46günlük oldu bebeğim doğalı ve 4kilo almışım ,sütüm kaliteli olsun diye yiyom içiyom napiyim ya. Göbeğim full gitti ama kalça basenler beni terk etmedi bunun içinde diyet değil spor yapmak lazım ama ben uyku için deliriyorum çocuk fırsat vermiyor.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 564 göst.
19 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esma yaren (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 556 göst.
0 oy
1 cevap 80 göst.
+1 oy
7 cevap 363 göst.
25 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde B. Sema (728 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,656 soru

24,389,509 cevap

349,208 kullanıcı

...