Ölmek çare olsaydı keşke. Benim 3 çocuğum var üçunsundede yara oldu ilk bebeğimi emzirdiğim zaman ilk önce hep kan geldi yetmedi kızım tutmuyordu gelen bisey derdi giden bisey derdi baktim çare yok göğüslerim zaten mahf olmuş her türlüde vermek zorundayım canim ne kadar acisaydida ama kızım göğüslerimi tutmuyordu kalktim meme ucu aldim kızımı onla emzirdim rabbimden umudumu hiç kesmedim insallh bi gün gelir kendi ğoğsumu tutar bu meme ucundan kurtulurum diye yarayı demiyorum bile kızım her emdiginde önce kan gelirdi parça kopardi uçlarindan gelen giden derdi niye bunla veriyorsun verme böyle kendi meme ucunu koy ağzına kimseyi dinlemedim nasil emerse emsin öyle verecem çok şükür 3 ayın sonun kızım o meme ucunu bırakıp kendisi artık tutmaya başladı:) 3 aý öncede doğum yaptım tam 45 gün bu acıyı gene çektim oğlum çok şükür tutuyordu ama yara ben verince canimdan can gidiyordu sanki genede o yarayla bile ağzına veriyordum. Demek istediğim canim herkes zorluğu çekiyor seninkide iyileşir insallh ben derim canin nr kadar yansada sağip vereceğine kendi göğsünü ver emsin
Allah hiçbir kuluna kaldıramayacağı yük vermezniş.öncelikle sen bir annesin ve o kadar acıya ve de ağrıya dayanamasaydın cennetle müjdelenmezdin. Bebeğinin sana ihtiyacı var kokuna sesine sıcaklığına. O ağrılar birgün geçecek elbet sabret arkadaşım. Allah kötü günler yaşatırki sonrasının Kadrini bilsin diye. Geçmiş olsun sağlıklı günler dilerim bebeğinle sana
1,486,420 soru
24,300,957 cevap
344,057 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın