0 oy
370 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,748 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ayyy kızlar ilk gebeliğim 21yaş 

37 haftalığım heryerim çok ağrıyor kalçalarım vs sürekli sancım var bu kaç gündür ne yapacağım ya ölcem sanki gece uyuyamıyorum ağrımdan sanki doğdu doğacak ama doktur dedi daha zamanın var niye bu kadar ağrım var  UYUYAMIYORUM offff bulantılarım da bazen  olyr. Bebek de çok hareket ediyor :ermm:

Şuan bile suyu dolaba koyup içiyorum boz gibi olmayınca içemiyorum

Doğum ypmayan bakmasın demek istediğim kmsenin vebaline girip korktmim diye 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktora git acile git.
(1,748 puan) tarafından
Offf geçen gün benim doktur dedi daha zaman var bir sıkıntı yok
tarafından
Son haftalardasin her şey olabilir.
-Reklam-
0 oy
(15,022 puan) tarafından
Doğum vakti yaklaştığı için alıştırma yapıyordur canım 
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Son aycanim normal ben 4o haftada cati ağırmdn ölüyordum 
(1,748 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun
0 oy
tarafından
Suyu dolaba koyup içme bebeği üşütürsün karnında. Gerekirse üst üste 3 4 bardak su iç. Son zamanların doğumun yanaştı diye böyle oluyor bende son zamanlarımda üstümde duramıyordum kasık ağrımdan dolayı oturup kalkamıyordum. Rabbim seni de Bi seste kurtarsın
(7,470 puan) tarafından
Kız rahimdeki bebek üşür mü hiç su direkt oraya gitmiyor ya midede ısınır o :)) emzirirken içme sutun usur derler ama oda sacma soguk su sadece gaz yapar anneye oda sutle bebeğe geçer sancilanir
tarafından
Yok canım üşütür. Senin yediğin içtiğin göbek bağınla bebeğe geçiyor ya. Benim teyzem de hamileyken aşırı dondurma yerdi doğum yaptığında bebeği üşütmüş olarak doğdu.
(7,470 puan) tarafından
Canim bebeğe yemek olarak geçermi hiç yemek borun bebeğe bağli değil teyzende enfeksiyon vardir o yuzden enfeksiyonla doğmuştur yediklerin midenden geciyor bebeğe öyle gidiyor guldurdun beni :))
tarafından
Yok canım enfeksiyon yoktu. Hatta doktor söyledi ki soğuk şeyler çok mu tükettin bebeğin böyle doğdu diye teyzem de evet çok dondurma yedim soğuk su içtim
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Gebeliğin son aylarında oyle oluyor canim ben oturup agliyordum sağlıcakla kavus yavruna
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Suyu bu havada buz gibi içme. Çok yanlış doğumdan sonra 40 gün yada daha fazla bilemiyorum vücudun kendini toplayana kadar soğuk bişey icmemen lazım hatta bu soğuklarda dışardaki suyu bile petek üstünde ısıtıp içeceksin lohusa terlemeleri olucak darlanicaksin çocuk aglicak devamlı memede olucak bel ağrıların doğsa bile hemen gecmicek. Şimdiden alıştir kendini emin ol bu günlerde o günleri arıyorsun bol bol yat dinlen. Sadece bebeğe ve sana bakicak yanına biri varsa o varken biraz dinlenir toparlanirsin canım. Lütfen söylediklerimi kötü algılama ben de senin gibi 37 den sorna ne zaman dogucak diyordum 40 haftada bebeğin kilosu iyice arttığından dolayi sezeryan oldu. 
(1,748 puan) tarafından
Estağfurullah ne yanlışı ama gerçekten elimde değil soğuk içmek
(3,192 puan) tarafından
Elinde. Ben haziranın sonunda doğum yaptım 28 Haziran'da. Ona rağmen kendimi durdurdum içmedim.
0 oy
(1,404 puan) tarafından

Sancıların duzensizse eğer yalancı sancidir canım normal ben bu haftalarda hiç uyuyamiyordum sürekli yer değiştiriyordum ateş basıyordu hep terliyordum sürekli. Sancılarının aralıklarını dk tut canım duzensizse eğer korkma normal

.
0 oy
tarafından
Benim ikinci gebelik hâlâ daha suyu soğuk içerim.bulantin için doktora da danış iki prilam içip öyle uyu biraz daha yatıştırıcı etkisi var canım. Ve bol bol yeşil elma , mandalina ye ve limonu kokla çok degil minik bı iki dilim limon yemek bana acayip iyi geliyodu. son anıma kadar bulantım ve kusmam oldu düşün artık. ağrıları söylemiyorum bile hepsi geçecek böyle düşün :)) 
(1,748 puan) tarafından
Benimde son aya kadar var halen var çok teşekkür ederim
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Çatı ağrısıdır canim vucudun doğuma hazırlanıyor az kalmiş bacak arana yastik koy bir ara bi belimde bi bacagimda heryerimde yastıkla uyuyordum 
(1,748 puan) tarafından
Tamam canım Öyle yaparım canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 132 göst.
16 Eylül 2023 Diğer kategorisinde ceylancan (1,716 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 238 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 103 göst.
4 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Mekace (1,562 puan) tarafından soruldu