0 oy
197 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (726 puan) tarafından
Daha önce hiç keratin kullanmadım evde kendim kullanmak istiyorum marketten alıp varmi bildiğiniz marka vs bide kullanimi nasil oluyor nasıl yapicam ne kadar süreyle yapılıyor faydaları varmı nedir faydaları kullananlar bilir

4 Cevaplar

0 oy
(726 puan) tarafından
?hknbjjbhyuhgg
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim eczaneden 

Badem.yagi 

Evigen ampul 

Bepanthen ampul 

Evicap omega 3 balikmyagi kapsülü al. 

Bunları bir şişede birlestir.  Balık yağı kapsülü içindeki patlat veya enjektör ile çek içine karastir  haftada 2 kere saçına sür.  Sabah sür akşam yıka saçlarında değişimi.kendin göreceksin zaten .

Markette satılan keratinler orijinal değil. 
(3,141 puan) tarafından
Ne işe yarıyor canım peki bu
tarafından
Saç bakımı.icin cansız ise canladiryor güçlü saç yapin oluuor..ince ve zayıf telli saçlar için  ciddiye dr reçetesidir ;) tecrübe ile doğum.sonrasi kendimde.yapcagim.suan koku hassasiyeti.var yapamıyorum.
0 oy
(11,581 puan) tarafından
Ben düğünden önce yaptırdım keratin bakım ve brazilya fonu diyorlar çok güzel olmuştu saçlarım İpek gibi dümdüz duruyodu 3 4 ay o şekilde kaldı dökülmesi falan da durdu sonra hamilelik şu bu derken birdaha yaptiramadim geçen hafta bimden keratinli bakım maskesi aldım oda güzel besliyo saçımı
0 oy
(5,167 puan) tarafından

image

Canım ablam bu setten almıştı bana yaptı çok memnun kaldım hem saçlarım çok parladı yumuşadı hemde ben aynı zamanda Brezilya fonu istediğim için dümdüz oldu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 189 göst.
2 Ağustos 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
2 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
0 oy
2 cevap 106 göst.
17 Haziran 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Hafize12345. (79 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,526 soru

24,184,789 cevap

336,546 kullanıcı

...