0 oy
449 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı

image

kizlar dün herkes yapınca bende hamile olmadığım halde aserdim valla :))

Eşim sabahları işe giderken yanında götürüyor mutlaka bişey veriyorum bugünde patatesli börek çökelekli poğaça yaptım yanınada kek yaptım evde muz vardı ceviz falan koydum hepsini yaptım aşırı derecede yoruldum attım buzluğa

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

8 Cevaplar

0 oy
(45,024 puan) tarafından
Afiyet olsun.    
-Reklam-
0 oy
(1,205 puan) tarafından
Ohhh ellerinize sağlık afiyet olsun az kaldi bu gidisle bende durmuycam yapicam valla ☺️
0 oy
tarafından
Akıma devam diyorsun:D ellerine sağlık canım 
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Ellerine sağlık afiyetle yiyin :)
0 oy
tarafından
Oh ellerine sağlık canım benim valla gördükçe benimde canım istiyor kalkıp yapayım ama 1 haftadır hastalıkla uğraşıyorum mutfağa gidecek halim yok doğru düzgün yemek bile yemiyoruz eşime tarif ediyorum çorba yapıyor sadece başka bişey yemiyoruz Allah razı olsun o kadar desteği bile yeter bilmediği halde bişiler yapmaya çalışıyor  yinede 
tarafından
Ayyy çok özür dilerim canin çektiyse ya :// Valla hastalık çok Zor helede evdeki kadın hastaysa bütün düzen alt üst oluyor benim eşimde bilir aksine hepsini yaparda anca hasta olunca yaptırıyorum :))
tarafından
Özür dilemene gerek yok tatlım bende yapıyorum da hastayken zor oluyor aynen evi temizleyemiyoeum bile sadece topluyorum o kadar onu da zar zor yapıyorum zaten
0 oy
(1,242 puan) tarafından

Bugün bu uygulamanın ismi Hamarat Anneler Toplandı olsun. Bu kaçıncı yemek postu sayamadım :)Afiye olsun size

tarafından
Üşengeçim.kiz ben bazen arada tutuyor :))) Teşekkür ederim :)))
0 oy
(2,198 puan) tarafından

Bacımgil :)ama aserilmeyecek gibi degilki hanımefendi

tarafından
Ahh yakından valla vereyim kizz canın sağolsun :))
0 oy
(22,057 puan) tarafından
:D ellerine sağlık gizzz
tarafından
Teşekkür ederim cnm benim :))

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 421 göst.
29 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Birbalannesi (24,153 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 155 göst.
18 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 419 göst.
10 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Leyli (223 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 596 göst.

Kategoriler

1,474,836 soru

24,145,424 cevap

334,652 kullanıcı