0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde (932 puan) tarafından
Çay makinesi kahve makinesi ve su ısıtma cihazı için arkadaşlarım kireç tutmuşlar, kullandığınız en etkili çözümlü yöntemi benimle de paylaşırsanız çok.Çok mutlu olurum ilk kez deneyeceğim şimdiden çok teşekkür ederim 

7 Cevaplar

0 oy
(443 puan) tarafından
Limon tuzu kaynatmak 
(932 puan) tarafından
Canım biraz daha ayrıntı verir mısın misal kaç kasık limon tuzu ne kadar su,  kirecin çıktığı yere kadar mı bir de ne kadar kaynatacağım,  yine takip edip çözülene kadar mı, ay çok soru sordum ama son bu limon tuzu hani turşuya katarlar o mu irice olur böyle
(443 puan) tarafından
10 15 dakika kaynatman yeterli 3 5 tane atsan yeterli gelir sanırım fazla atma kaynasin öyle
(932 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(4,295 puan) tarafından
Ben çaydanlığın içine limon tuzu atip kaynatıyorum canım anında kireç söküyor ama onları kullanmadigimdan bilmiyorum malesef
(932 puan) tarafından
Canım.Çok teşekkür ederim bir arkadaşım da onu yazmış sanırsam öyle yapacağım
(4,295 puan) tarafından
Diğer katkili şeyleri kullanmaktansa limon tuzu daha sağlıklı onlara bakarak rica ederim canım
(932 puan) tarafından
Kesinlikle ya böyle düşünmemiştim çok sağolun
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Ben hep limon tuzuyla temizlerim mis gibi oluyor. Çaydanlık qlti ve kettela 1 yemek kaşığı limon tuzu biraz da karbonat atip kaynatiyorum. Demlik için de toz çamaşır deterjanı ve az karbonat kaynatıp temizliyorum harika oluyor 
(932 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim acaba tahmini kaç dakika kaynayacak
(3,550 puan) tarafından
1015 dk yeter kuzum dikkat et demlikicin dediğim tarif köpürür tasmasın
(932 puan) tarafından
Tamam canım.cok çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Haftada  1 kettleda sirkeli su kaynatırım. Bişey kalmıyor.
(932 puan) tarafından
Ne kadar sirke koyuyorsunuz acaba biraz ölçü takıntim varda tecrubesizlikten
tarafından
Ölçülü değil valla göz kararı koyuyorum ama ortalama yarım çay bardağı falandır biraz da su ekliyorum. düzenli yaptığım için kireçler tabaka olmadan sökülüyor.
(932 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Limon Tuzu  elektronik aletlerde kullanabilirsin bozmaz hem ben çamaşır makinası ve bulaşık makinasında kullanıyorum çaydanlıkta ütüde kullanıyorum  
(932 puan) tarafından
Aklıma şu geldi misal kahve makinesi 2 dakikaya kaynayıp kapanıyor ya yeterli olur mu o süre ya çay makinesi bir kere kaynayıp.sonra sabit tutuyor ya onu nasıl yapayım
(1,069 puan) tarafından
Canım herhangi birinde kaynat onun kireci sökülünce diğerine boşalt sürekli kaynamasına gerek yok sadece suyu kaynar olsa yeterli
(932 puan) tarafından
Ay tamam canım anlaşıldı şimdi çok teşekkür ederim
(1,069 puan) tarafından
Rica ederim canım kolay gelsiiin
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Porçöz yada daha doğal olsun diyorsan limon tuzu her biri için bir acuç kadar su koy üstüne kaynat onu 
(932 puan) tarafından
Evde var ama.inanır mısın hiç porcoz kullanmadım.sanirim bilinç-altı birisi bana balkonda bor yere döktüm.de alt kata mı geçmiş gibi bisey anlatmıştı artık.nasil.ürktü isem :))))))
0 oy
(616 puan) tarafından
Kaynatmaya gerek yok akşam içine tatlı kaşığı limon tozu at su doldur sabah kalk pırıl pırıl olmuş 
(22,057 puan) tarafından
Kahve makinasında nasil yapacaz peki kizlar
(22,057 puan) tarafından
Bozulmaz demi
(616 puan) tarafından
Ben hep yapıyorum canım belki kireç fazlaysa etki etmemiştir
(616 puan) tarafından
Bozulmaz canım
(932 puan) tarafından
Ay o zaman önce öyle bekleteyim olmaz sa kaynatayım ama kahve makinesi için biraz şüphem.var ona kaynamış su dökeceğim sanırım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 140 göst.
10 Şubat 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Cemree (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 181 göst.
5 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 219 göst.
0 oy
4 cevap 750 göst.
6 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Yenibiranne (616 puan) tarafından soruldu