0 oy
434 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (94 puan) tarafından
Kızlar aranızda hiç covid olmamış test dahi yaptırmamış olup covid aşısı olan var mı varsa aşıdan sonra ne gibi şikayetleriniz oldu ben yeni doğum yaptım hiç covid olmadım aşı yaptırcamda merak ettim 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç kovid olmamakla ne alakası var anlamadım ama ben hiç olmadım ve aşı oldum sadece kolum ağrıdı biraz o kadar
-Reklam-
0 oy
(6,155 puan) tarafından
2 Tane biontech oldum hamileydim 2 hafta öncede 3 aşımı oldum 
0 oy
(344 puan) tarafından
1 gün kol ağrısı i kadar
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Hiç covid olmadım, 3 doz biontech oldum. Kol ağrısı dışında yan etki yaşamadım. 
0 oy
tarafından
3. Doz  biontech oldum hiç covid olmadım çok şükür ayrıca emziriyorum 

Bir kere covid testi yaptırdım ona doğum için zorunluydu hastane istiyordu 

3.dozda hafif bas ağrısı yaptı o kadar 
0 oy
(122 puan) tarafından
Sadece kol ağrım oldu başka birşey olmadı canim
0 oy
tarafından
Ben de 6 ay oldu dogum yapali hiç kovit olmadım bikere enfeksiyondan dolayi testde yapmişlardı tabiki negatif cıkti gecen gittim Biontech 1.doz oldum hafif kol agrisindan baska bisey olmadi ilk bir saat biraz yorgun halsiz mide bulantısı hissi oldu sanki enseme dogru bas donmesi gibi bi his ama aşıdan hemen sonra gittik disarda yemek yedik fln yani bi sorun olmadi 
0 oy
(28 puan) tarafından
Ilk dozum hiç  etkilemedi sadece kolum ağrıdı  ikinci dozda hasta olmuş gibi 3 gün  berbat haldeydik eşimle  bugün  üçüncü  dozu oldum şimdilik  sadece kol ağrısı bakalım sonrası  ne olur
0 oy
tarafından
Ben varım üç doz biontech oldum ilk dozda hafif kol ağrısı oldu cnm diğer ikisinde bilmedim hiç 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 389 göst.
16 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 309 göst.
5 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
11 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 186 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,745 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,761 soru

24,063,547 cevap

330,261 kullanıcı

...