0 oy
146 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,552 puan) tarafından
Mastit tam olarak nedir, belirtileri nelerdir.. Benim tek bi göğsümde emzirirken batmalar oluyor, acıyor, başka hiç bişey yok.. Bebeğim ilk doğduğu zaman ikisi birden yara olmuştu.. Krem falan sürdüm ikisi de iyileşti gibi oldu.. Birinde hâlâ sorun yok, diğeri acıyor.. Görünürde yara da yok ama acaba krem sürmeyi erken bıraktım da onun için mi oldu diye de düşünüyorum

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Batmalar dediğin ince bir sızı mı? Öyleyse normal.

Mastit göğsün yeterince boşalamaması sonucu oluşuyor. Taş gibi oluyor ve Ateş ve ağrı yapıyor. 
(1,552 puan) tarafından
Hımm, teşekkür ederim.. Benimkinin mastitle alakası yok o zaman.. Mastitin sadece adını duyduğum için bilemedim, internette de çok bilgi vermediği için anlayamadım..
Uç kısmı çok acıyor, sanki ucundan içine doğru iğne sokuluyormuş gibi bi batma oluyor.. O tarafı emzirmek istemiyorum acısından
tarafından
O süt gelme sızısı. Süt göğsüne indikçe öyle sızlar. Emzirmeyi bırakma. Birkaç ay o ağrı oluyor.
(1,552 puan) tarafından
Teşekkür ederim.. Kremimin markasını değiştirdim biraz düzeldi.. Ben bakınca bişey göremiyordum ama sanırım ufak bi çatlak falan  bişey varmış, kremi bi kaç defa sürdüm hafifledi
tarafından
Geçmiş olsun
(1,552 puan) tarafından
Sağolun, çok teşekkür ederim tekrardan :)
-Reklam-
0 oy
(8,255 puan) tarafından
Mastit canından can gitmesidir :/ 

O batmalar emzirme döneminde ara sıra oluyor canım mastit öyle bir şey değil umarım hiç yasamazsin
(1,552 puan) tarafından
Teşekkür ederim, inşallah.. Mastitin sadece adını duyduğum için bilemedim, internette de çok bilgi vermediği için anlayamadım.. O yüzden buraya sorayım dedim
0 oy
(1,850 puan) tarafından

Canim mastıt önce göğsünün taş gibi olması sonra koltuk altından başlayıp memitolara doğru bir acının olması :Dsonrada ateşlenmen 

(1,552 puan) tarafından
Tamam, çok teşekkür ederim.. Benimkinin oyla alakası yok o zaman

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 830 göst.
27 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.
0 oy
19 cevap 994 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy