0 oy
1,203 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından
Yarın boşanma dilekçesini vereceğiz ikimizde kendi aramızda anlaştık . Kendisi arsız olduğu için hem suçlu hem güçlü . Evlendiğim günden beri anası hayatı zehir etti onuda emeği çok çok büyük kendisi deseniz umursamaz sorumsuz karı kız peşinde pisligin teki ama beyfendi benden bıkmış boşanmak iyi olacak bizim için diyor . Sonunda ikna olmana sevindim dedim . Kızlar hamilelikte bu stresi nasıl taşırım bilmiyorum dua edin bana . Zaten erken doğum riski varken bu strese girmek iyi gelmeyecek. Avukat tutacak maddi gücüm yok maalesef yoksa hiç uğraşmam . Köyde oturmayı babasının emekli maaşı ile geçinmesini beraber anası gille oturmayı kabul ettim sırf seviyorum diye adamlar ağzıma etti afedersiniz. Hak ettim gerçi seviyorum diye bu kadar göz karartılmazki . Her gün isitmedigim küfür hakaret kalmadı yetmedi dayak yedim sonunda hak ettiğim şey olan aldatılmayı da yaşadım . Umarım bu sinir stres yüzünden bebeğime zarar gelmez şimdiden dualarınızı bekliyorum lütfen..

23 Cevaplar

0 oy
(781 puan) tarafından
Kız yanlış anlama ama bankacı napsin o adamı köyde duruyo babasının maaşına bakiyo yaşadıklarını olduğu gibi kadına yaz benim azıma etti ben kurtuluyorum *** çukuruna girmek istiyosan şimdiden hayırlı olsun de ben olsam yapardım bunu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok üzüldüm adına. Keşke tam tanımadan bebek yapmasaydin
0 oy
(934 puan) tarafından
Naptn canm dilekçeyi verdin mi

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 2,415 göst.
+1 oy
21 cevap 1,071 göst.
21 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Turkiye1234 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,887 göst.
18 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevgiselamn (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 269 göst.

Kategoriler

1,475,912 soru

24,161,444 cevap

335,410 kullanıcı

...