0 oy
204 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar kaç gündür hastaneye gidiyorum oğlum geçen gün ateşlenince dün yine gittik oğluma testler yapıldı onun öncesinde bende yaptırdım tesinde bende yaptırmıştım Corona ve domuz gribi negatif çıktı oğluma ilaçlar verdiler ateşi düştü ama biraz öksürük kaldı ve sesi hala biraz değişik çıkıyor onun dışında iyi Allah'a şükür ama ben çok kötüyüm ilaçlar hiçbir şekilde fayda etmiyor öksürürken artık ciğerlerim çok ağrıyor napıcağımıı bilmiyorum bana yardım edecek kimsede yok kaynanam uzakta o gelmez zaten annemler ablam onlar da hep hasta dün hastanedeydi hepsi onlarda test. Verdi eşim kaç gündür bizim için işe gitmiyor bugün gitti oğlumu kucağıma almaya Halim yok kzılar Allah aşkına bana bi çözüm gösterin oğlumu bırakıp hastaneye de gidemem artık bırakacak kimsem yok bu öksürük nasıl geçer doğal yollarla ıhlamur içiyorum bol limonlu ballı mantar limon hiçbir şekilde fayda etmiyor 

4 Cevaplar

0 oy
(1,205 puan) tarafından
Kendini göğsünü sıcak tut valla ben bu corona felan olmadan once cok.hastalanirdim aşırı öksürürdüm komsum bile der sen hastalanma kötü oksuruyon diye ben bi kere katarin diye bi.ilac sayesinde baya hafifletmistim dogal yol.olarakda balli süt icerdim dinlenirdim birde surekli oksurmekten bogazim kururdu daha cok öksürürdüm o yuzden elimde evin icinde bile su şişesiyle gezerdim kurudukca az bi su icerdim faydasi olurdu. Sicaktan soguga soguktan sicaga cok cikmamaya calis baya etkiliyor öksürüğü siddeti artıyor. Sigara kullanıyor musun 
tarafından
Hayır canım kullanmıyorum
(1,205 puan) tarafından
Ha tamam ozaman sigarada öksürüğün şiddetini baya arttiriyor da canim sen bol bol ilik su iç bogazini islak sut ilik seyler ic gogusunu sıcak tut havlu felan koyabilirsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Grintuss diye bitkisel şurup var öksürük için çok tavsiye ederim. Hem yetişkin hemde 1 yaş üstü bebekler için var bir yaş üstü olmasinin sebebi içinde bal oluşundan. Kendine ayrıca vitamin takviyesi almalısın çabuk toparlarsın 
tarafından
İki tane c vitamini yazdı doktor onun dışında meyveyi de aşırı yiyorum ama hafiflemedi bile
tarafından
Ocean energy var onu da al bence sadece c vitamini bi işe yaramıyor
0 oy
tarafından
Aktardan hatmi çiçeği al yatmafan önce bir bardak sütü kaynat kaynattıktan sonra çiçeği at sonra demlensi. İç sonra biraz geçince yarım çay bardagi sirke iç bire bir boğaz enfeksiyonuna ciğere kesin o anda kesiyo öksürük başlayınca tekrar yap böyle böyle mikrobuplar olucek
tarafından
Onu da içtim canım malesef fayda etmedi
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Geçenlerde arkadaşımda senin gibiydi çok öksürüyodu pekmezle tereyağını kaynatıp içmiş öyle geçti öksürüğüm dedi
tarafından
Tamam o u denicem canım pekmez fark eder mi ne pekmezi içmiş detaylı yazar mısın ne kadar tereyağı ne kadar pekmez kaç dakika kaynıcak falan
(1,453 puan) tarafından
Canım 1 çay bardağı pekmeze göz kararı tereyağı koy bi taşım kaynat yeter

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 421 göst.
21 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif12 (1,903 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.
7 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ALMIR_AYSA (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 274 göst.
0 oy
7 cevap 289 göst.
20 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ezgic 211 (208 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,229 soru

24,180,562 cevap

336,312 kullanıcı

...