0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (100 puan) tarafından
Gerçekten koruyor mu çünkü ne ben ne eşim uzun bir süre ikinci çocuğu düşünmüyoruz çünkü kızımız çok zor bir çocuk

7 Cevaplar

0 oy
(929 puan) tarafından
Evet canım koruyor ben çok aşırı kullandım artık bıraktım 4 ay oldu adet olmaz oldum düzene girsin geri vurulcam 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Koruyor hemde nasıl bıraktım sadece 1 kete vurdum doktir 2 yıl çocuğun olmayabilir dedi ama yan etkisi çok fazla
tarafından
Nasıl iki yıl çocuk olmuyor. Birde yan etkisi ne ki
(799 puan) tarafından
Hormonları çok fazla bozuyor
tarafından
İkinci cocuk istedim doktora gittim doktor muayene etti keşke ikinci çocuk istiyorsun bu şekilde korunmasaydin dedi her şey normal ama hormonal olarak 2 yıla kadar çocuk sahibi olmayabilirsin eğer çok istiyorsan tüp bebek yapabilirsin baktın olmadı bekleyemem dersen.diye. ara kananam oldu göbeğim şişti 15 kilo aldım asla verilmiyor daha doğrusu çok zor normalde hiç kilo almayan bir insandım. Sinirlilik sivilce göğüste hassasiyet adet olamıyordum aylarca normalde günüm geldiği de direk olan insandım. Adet olsam bile bir pedle o adet gününün tamamını geçirecek kadar az oluyordum aşırı sinirli agresif bir insan oldum. İştahım açıldı. Arada midem bulandı hayatımın en iğrenç dönemlerinden biriydi. Hala kendime tam olarak gelebilmis değilim kismehe tavsiye etmiyorum.
0 oy
(163,330 puan) tarafından
aldiydim ama vurulmadan hamile oldumu ogrendim
(100 puan) tarafından
Kaç haftalık oldun
(163,330 puan) tarafından
29hafta 6 gun
(100 puan) tarafından
İyi az kalmış Allah bir avazda kurtarsın inşallah
0 oy
tarafından
Evet koruyor.  Sutu de arttırıyor. Ama yan etkileri çok. Adet olamiyorsun, saçma sapan ara lekelenmeler oluyor.  Kilo veremiyorsun asla. Bende mecburen vurduruyorum 
tarafından
İşte benim süt hormonları çok yükseldi o igneyi olunca
(100 puan) tarafından
Ben sütten kestim kiloyu engeliyorsa olmaz o zaman
0 oy
tarafından

Bnde surda duriyim doğumdan sonra onu düşünüyorum:silly:

(100 puan) tarafından
Pek öneren olmamış gibi canim
tarafından
Aynen öyle olmamış gibi ama spiralden ben korkuyorum taktıramam eşime de güvenmiyorum korunma yöntemi olarak hap da normal ilaçlarımı bile düzenli içen biri değilim unuturum ben onu icemem tek çarem mecbur iğne kalıyor
0 oy
(799 puan) tarafından
Doktorlar bile önermiyor cnm hormonları çok bozuyo

Spriül taktır eşin prezervatif kullansın 
0 oy
tarafından
Canım bir kere kullanmak zorunda kaldım Tüm hormonlar tavan yaptı bende şahsen hiç tavsiye etmiyorum spiral daha iyi bana göre 
(100 puan) tarafından
Spiral yarar mı yaramaz mı bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 122 göst.
23 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Prensannesi26 (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 167 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 102 göst.
28 Eylül 2023 Diğer kategorisinde FM (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
23 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Meleklerim3 (285 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,535 soru

24,060,005 cevap