0 oy
506 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
İhtiyacı olan anneler bulunduğunuz bağlı olduğunuz belediyeden bebek bezi ,Aptamil bebek maması ve ıslak mendil yardımı yapılıyor ihtiyacı olan anneler alabilirsiniz ben bizzat faydalandım ikişer paket aldım bilginiz olsun ıslak mendil 4 paket kış boyunca çalışamayan annelre destek sağlanacakmış

7 Cevaplar

0 oy
(350 puan) tarafından
Ankarada vermiyorlar bacım. Yenimi çıktı. Kaç yere başvurdum vermiyorlar. Kızım 2.5 yasinda
(79 puan) tarafından
Antalya Manavgat burda birçok kişi faydalandı birebir belediyen gidip aldık şartsız koşulsuz
(799 puan) tarafından
Bende antalyalıyım cnm serikten
Nasıl alabilirim yardımcı olur musun
-Reklam-
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Bizim burda da yok oyle yardimlar
(79 puan) tarafından
Aslında var ama geçiştiriyorlar en yakınlarına bu yardım yapılıyor ama bilmeyenlere yok diyip geçiştiriyorlar ısrarcı olursanız alırsınız
0 oy
(519 puan) tarafından
Herkese için geçerli mi acaba ben İstanbul Gaziosmanpaşa da oturuyorumda
0 oy
tarafından
Nerden basvurcaz canım Tesekür ederiz 
tarafından
Canım beledeyiye ne dememiz gerekiyor ne diyerek yardım aldınız
(79 puan) tarafından
Ben doğum iznindeydim işi bırakmak zorunda kaldım malum bebeğe bakacak kimse yok ihtiyacım var zor durumdayım malum fiyatlar aldı başını gitti yeni doğan malzemelerinden doğum hediyeleinizden faydalanmak istiyorum dedim kabul görüldü çok detay sormadılar zaten
tarafından
Tesekür ederim canım manisa da oturuyorum ınslalah vardır burdada
(79 puan) tarafından
Küçük yerlerde bu işler daha kolay inşallah sizede nasip olur gerçekten artık yetmiyor yetiremiyoruz
tarafından
Evet canım asgari ücret kira zor artık Tesekür ederim
0 oy
(139 puan) tarafından
Kaç yaşına kadar acaba canım
(79 puan) tarafından
Yaş olarak bilgi verilmedi ama ve numarası 6 ve üzeride vardı mamada aynı şekilde
0 oy
(163,444 puan) tarafından
ama bu her ilde yok keske olsa ihtiyaci olan bi suru anne var
(79 puan) tarafından
Haklısınız bu imkan varken sağlanmiyor insanlara çok üzücü bir durum
0 oy
tarafından
Belediye de herkes e vermiyor ki bacım eşim in sigortası var diye bana süt gondermemislerdi 
(79 puan) tarafından
İnanın evi olanda aldı burda olmayanda ihtiyacı olanda olmayanda bizzat şahit oldum yanii
tarafından
Vallaha burda da millete dağıtmışlar eşim görmüş benim hanımım da hamile demiş siz çalışıyorsunuz sigortanız var size veremeyiz demişler
(79 puan) tarafından
İşlerine geldiği gibi hareket ediyorlar gerçek ihtiyaç sahiplerini maalesef görmüyorlar evet sigorta lı sadece sağlıktan faydalanabiliyor uz onunda birçoğunu bizden kesiyorlar zaten cart parası curt parası derken sigortalı olmak varlıklı olmak  değil ki 108 adet bez olmuş 230 lira siortammi ödüyor bu parayı tabiki hayır ama bunu onlara anlatmak zor maalesef

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 461 göst.
17 Mart 2022 Diğer kategorisinde berak (374 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 729 göst.
4 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde Emine57 (552 puan) tarafından soruldu
+1 oy
32 cevap 1,209 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 117 göst.