0 oy
565 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar ayakkabıyı eşim aldı bana resim attı ben bu modelini beğendim. Evde tek çorapla giydirdim ve sicak tutmuş ayağını. Yarım saat giydirdim. Daha uzun giydirsem iyice terleticek. Bu ayakkabiyi dışarda giydirsem olur mu ? 19 numara almıştı eşim 20 numarasi ilemi degistirsem bi kilotlu birde ince çorap giydirsem olur mu ? Yoksa tek corap tutar mı kalın kışlık kilotlu çorap değil .

Eve başka bir model mi alayım ? Tek çorapla bile az terletmisti. Eşim sürekli ayağında dursun dedi ayak şeklini alsın diye. Ki ben ayakta durunca giydircektim oturuncadami giydirmem gerek ? 

image

7 Cevaplar

+1 oy
(973 puan) tarafından
Evde.neden giydiriyor sun ki onu anlamadım.uzmanlar bile çocuklarınızı mümkün olduğunca çıplak ayak yürüsünler diyor.hemde ayakkabı evin içince halıya sürter düşer coxuk halıya takılır düşer.bence evde giydirme  derim.benm kızımda 1 yaşında  evde giydirmiyorm.disarida gayet güzel yürüyordu 11 aylıkken  ayakkabiyla
(1,049 puan) tarafından
Kesinlikle katiliyorum
(1,049 puan) tarafından
Kesinlikle katiliyorum canın
tarafından
Düz taban olmasın diye giydirmek gerekiyormuş canım eşim araştırmış.
(1,049 puan) tarafından
O dogustan olan birsey canim ya yinede sen bilirsi
-Reklam-
0 oy
(163,281 puan) tarafından

fundis senin postlarina bayiliyorum bi zamanlar olurmu derken suan hayalini yasiyosun <3

tarafından
Ayy canımsın kuzumm ❤️❤️ çok şükür annelik hayali hep kuruyordum Rabbim nasip etti ❤️❤️
0 oy
(979 puan) tarafından

Bunlarda yeni heralde ben oğlum da hiç ayakkabı gydirmedim. . 1yasini geçti tam yürümeyi pekistrdi öyle gydirdim ayakkabı oda bahçeye filan çıkarken :)

tarafından
Düz taban oluyormuş diye aldım canım mecbur . Yoksa benimde hiç tecrübem yok
(979 puan) tarafından
Anladım cnm.. ama hcbsy olmadi 3yaşında masallah hiç durmuyor  :)
0 oy
tarafından

Banada hediye aldı halası bak bakalım bir beğenecek misin ama daha yürümüyor yürümek üzere ayakları çok küçük benim oğlumun 

image21 numara 

tarafından
Ben 19 aldım canım. 10 aylık kızım daha . 21 büyük değil mi canım ? Ayrıca çok beğendim güle güle giysin paşa ❤️❤️
(979 puan) tarafından
21nmra 1-1.5yas için olur
tarafından
Sağ olasın bacım teşekkür ederim işte bacım yürümüyor ol ya daha halası da yukarıda Maya kalsa benden deyince uzakta olduğu için kaynanamla yollamıştı onun için 21 numara almıştı şimdi bir daha yana küçük gelirse hani Bebek çoktan yürümeye başlasa ne olacak olmaz da onun için öyle düşündük
tarafından
Sağ olasın bacım Allah razı olsun senin kızın da güle güle giysin inşallah Rabbim çocuklarımıza sağlık sıhhat versin
0 oy
(1,584 puan) tarafından
Bence 20 numarasını al canım ayakta evin içinde sürekli giydir ayağı alışsın en azından 
tarafından
Tamam canım benimm teşekkür ederim. Bazi yorumlarda giydirmene gerek yok demişler ama tecrübem yok ne yapmam gerek kafam karıştı açıkçası ? Düz taban olmasın diye aldık canım
(1,584 puan) tarafından
Giydir canım sen ayağı alışsın ayakkabıya boşver sen o yorumları
tarafından
Zararı olmasında faydası olsun ❤️ teşekkür ederim canimm bnm ❤️❤️
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Bir büyüğünü al canım 
tarafından
Tamam canım bu seferde çok büyük gelmez inşallah dimi?
(4,655 puan) tarafından
Daha rahat olur
0 oy
(277 puan) tarafından
Ayy çok tatlılar. 
tarafından
Teşekkür ederim canimm bnm ❤️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 380 göst.
11 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elif_berra (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 171 göst.
28 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 457 göst.
11 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Anneolmakask (895 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,285 göst.

Kategoriler

1,465,592 soru

24,018,826 cevap

328,124 kullanıcı

...