0 oy
360 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
CEYLİN ismini koyduk eşimle beraber ama sizce güzel mi kulağa hoş geliyor bence 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Güzel bence canım ismiyle büyüsün
tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tatli naif bir isim ❤️
tarafından
Sagolun ya normalde insanların dediğine pek takilmam ama babam şimdi bana mesaj atmış :))) tarzanin sevgilisinin adi ceyn di diyor ee yani baba dedim :)
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Sağlıkla doğsun ins canim benim cok guzel ismide
tarafından
Sağolun teşekkür ederim:)
0 oy
tarafından
Ordaki i yi cikar yerine a koy benim ismim çıkıyo Hahahaha güzel isim ismiyle büyüsün prenses 
tarafından
:))) sagolun
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Cok guzel bizde bir haftadır Ceylin diyoruz minigimize bakalım ablasi Ecrin bizimki uyumluda oldu saglikla gelsinler insallah 
tarafından
Ayy bende çok istedim Ecrin koymayı ama arapça da ecrn olarak mi ne geçiyormuş Arapçada Bir kelimenin birden çok anlamı varmış ücret anlamına da geliyormus bende vazgeçtim çok istedim yoksa ecrini sizin bebeginizde sağlıkla buyusun gelecek olan melekte sağlıkla doğsun :))
(1,662 puan) tarafından
Amin insallah valla gorumcemin dini nikahini kiyan hocaya dogmadan oncede sorduk guzel dedi nikahi kiyarkende sordu ayetini okudu cok guzel dedi bilemedik bizguzel diye koyduk isimleri gibi guzel hayatlari olsun insallah
tarafından
İnşallah Ceylininde gerçek anlamı kavim topluluk adı demekmiş ,sığınak,yuva anlamına geliyor ben çok araştırdım internet te cennetin kapısı gibi geçiyor cennetin 8 kapısı var ve hepsininde ismi belli :) ben çok takıldım anlamlara o yüzden baya araştırdım
(1,662 puan) tarafından
Hayırlısıyla saglikla gelsinler canm
0 oy
(163,460 puan) tarafından
anlami guzel  
0 oy
(551 puan) tarafından
Bu ismin gerçek anlamı yengeç yuvası diye biliyorum. Cennet kapısı anlamı uydurmaymış. 

iyi araştır canım 
tarafından
Uydurma zaten cennet kapısı :) çünkü cennetin 8 kapısı var hiç biri Ceylin diye birşey değil ben isim konusunda çok detayciyim baya araştırdım ondan farscada yengeç yuvası demekmis ama oda yanlismis çünkü farscada böyle bir cümle kelime yokmus asıl anlamı kavim Topluluk anlamindaymis mağara sığınak yuva demekmiş :)

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,214 göst.
2 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Mrvvvv (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 583 göst.
28 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Nazmiye pamuk (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 2,266 göst.
0 oy
30 cevap 1,058 göst.

Kategoriler

1,474,476 soru

24,139,929 cevap

334,452 kullanıcı

...