0 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde (778 puan) tarafından
Kızlar 25w2 haftalık gebeyim iki haftadır yemek yiyemiyorum ... Burnuma çok kötü koku geliyor bütün yemeklere karşı ... Kötü olan yani aldığım o kötü koku tad olarakda aynı bu sebepten midem bir şeyi almıyor ağzımda bile geveleyemiyorum :( 

Bu durum beni çok üzmeye başladı . Aseriyorum canım çok şey çekiyor ama yiyemiyorum akşam aç yatıyorum bazen sürekli simit , meyve , peynir yemekten gına geldi ne yapicam böyle ağlıyorum bazen ellimde değil .. sizinle paylaşmak istedim kızlar .:( 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aile hekimine git yada doktoruna mide bulanti hapi versin hamilelerin kullandigi 
(778 puan) tarafından
Canım midem bulaniyoe ama kusma yok kaldrimiyor o kokuyu burnum . Doktoruma söyledim hiç bir şey yapamayız dedi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay resmen Yazında kendimi gördüm Ben de 26 ya girdim tam olarak 6 haftadır hiçbir şey yiyemiyorum inanır mısın Daha yarım saat önce ağladım yemek yiyemediğim için ne yesem iğrenç bir tat var pas kokusu bozulmuş soğan kokusu vs Açlıktan bayılıyorum artık ben de ekmek zeytin yemekten ölücem sanırım. Niye böyle oluyor Neden geçmiyor bilmiyorum hamilelere bakıyorum hapur hupur yiyorlar Bir de kendime bakıyorum psikolojim bozulmuş artık:'((
(778 puan) tarafından
Aynı durumdayım canım o soğan sarımsak kokusu çok daha pis .. gerçekten çok zor durum aseriyorsun ama yemek yiyemiyorsun . Bebeğime sağlıklı besin takviyesi bile yapamıyorum bunun düşüncesi beni daha çok üzüyor . Umarım sende bende bizim gibi olan gebeler atlatır bu durumu . Bende hep ağlıyorum ama yapacak bir şey yok sanırım :(
tarafından
İnşallah cabucak geçer bu günler. Sağlıkla bebeğümizi kucağımızq alırız. Sanırım dayanacak gücüm kalmadı Allah yardımcımz olsn :(
(778 puan) tarafından
Amin canım amin
0 oy
(704 puan) tarafından
Ayy cnm yaa çok üzüldüm kıyamam bende ilk aylarda hep öyleydim bırak  yemek yemeği mutfağın önünden geçmek istemiyordum bahçede oturuyordum görumcem bana bi domates ekmek getiriyordu onunla idare ediyordum bazende yoğurt valla yoğurt yemekten peynir doguracam diyordum hep açtım 
(778 puan) tarafından
Gerçekten çok çok zor bir durum heleki bebeğim gelişimi olacağı aylarda .. bende mutfağa girmek istemiyorum ama mecbur çift maske ile oglum ve eşime yemek hazırlamak mecburiyetindeyim . Umarım atlatirim gerçekten çok zorlanıyorum hem besin almadığım için vücudum enerjisiz düşüyor hemde piskolojikmen çok çöktüm. Sizin ne zaman geçti acaba ?
(704 puan) tarafından
3. Ayi bitirdim 4 ün yarısıda gitti tam rahat ettim artık yemek falan yiyebildim cnm ama bu rahatlık uzun sürdürmedi 7. Aya girdigim gibi tekrar başladı bu defada yiyordum ama sindiremiyordum her akşam hepsini çıkarıyordum bide çok kötü mide yanması yaşıyordum iğrençti yaa
(704 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş buğu lerde geçer merak etme
(778 puan) tarafından
Genelde ilk aylar oluyor bu sorun benim neden ortadan başladı onu anlayamiyorum . İnşallah geçer canım gerçekten çok kötü bir durum ellimden bir sey gelmiyor piskolojikmen ağlıyorum sürekli . Allah razı olsun sağolasın canım ♥️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 237 göst.
30 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zbasmmr (940 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 56 göst.
0 oy
2 cevap 95 göst.
2 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Pakize333 (7,284 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 215 göst.
4 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mrvgul (4,893 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,884 soru

24,175,279 cevap

336,073 kullanıcı

...