0 oy
211 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Sünnet olmadan  açılma ihtimali var mı  başına gelen varmı    

Benim oğlum idrarını pek yapamıyor  kaka yapmadığı süre 3 tane bez degisiyorum   oda bezi dolmamış oluyor    akşamdan takdigim bezi Sabah 2 cisle açmış oluyorum  

3 gündür takip ediyorum  örneğin  3 te taktigim bezi  şimdi dolu değiştim  2 aylık ken   sag böbrekte büyüme tespit edildi  gebelikte  ve doğumdan sonra ki ultrasonlarda  büyüme yoktu  tüm evraklar karsilaştirildi  sünnet olup  takıp işten di duruma göre  büyük ihtimalle böbrek ameliyatı olması gerekir dedi doktorumuz 

Şimdi bol bol yapıyor   cok şükür    açılmış olabilir mi acaba  

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Huhuhuhuhu  

-Reklam-
0 oy
(163,323 puan) tarafından
acil sunnet olmasi lazim yoksa baska sorun cikar dr gotur 
tarafından
Götürüyorum cnm ayin 16 si kontrol var  1 Şubat  ultrason var ben ihmal edermiyim
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Daha küçük ya zaten sünnet ettirsenşz ya büyüyünce daha zorlaşıyor 
tarafından
Dr  ne derse ona göre ilerliyorum cnm  ayin 16 si kontrol var 1 Şubat ultrason var  sonucuna göre hareket edelim dedi sünnet ederiz  ameliyat olmak gerekir ikisi  agir gelir bebege dedi
0 oy
(717 puan) tarafından
Neresinde tikaniklik benim oglumun mesane cikisi dardi dogdugunda sizin nerde bir cok yerde oluyor
tarafından
Pipide dedi doktor   sünnet le düzelme ihtimali var dedi
(717 puan) tarafından
Pipideyse korkma sunnetle geciyor
tarafından
İnşallah cnm 3 gündür  muhteşem çiş yapıyor
(717 puan) tarafından
Masallah cnm sunnet snrasi daha iyi olur bizim mesanr cikisinda vardi ameliyat olmustu idrar yapamiyordu

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 231 göst.
0 oy
3 cevap 144 göst.
0 oy
7 cevap 237 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde zprkcth (3 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 297 göst.
5 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gunes1997 (3,612 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,989 soru

24,051,831 cevap

329,694 kullanıcı

...