0 oy
393 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (969 puan) tarafından
Hem esimden hem kendimden siparis vericektim ama ayni karto kabul etmiyor kart bilgileri hatali diyor ama esime karti girdim oldu ama bende olmuyor acaba ayni kart kullanilmiyor mu ben mi yapamadim 

7 Cevaplar

0 oy
(1,929 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kullaniliyor canim bende hem esimden hem kendimden ayni kartla siparis vermiatim
(969 puan) tarafından
Olmuyor esimde kart kayitli bende kaydetmiyor hata veriyor
-Reklam-
0 oy
(14,961 puan) tarafından
Kullanılıyor da aynı anda değil sanırım ilk kendimden aldım bitti indirim sonra eşimden aldım oldu 
(969 puan) tarafından
Ben karti hic ekleyemiyorum kart bilgileri hatali diuor ama dogru giriyorum
0 oy
(441 puan) tarafından
Emin değilim ama telefon numarasının kayıtlı olduğu mastercard otomatik kaydetti uygulamaya ilk girdiğim zaman. Kart eşinizin telefon numarası ile mi bağlantılı acaba, o yüzden olabilir 
(969 puan) tarafından
Oda aklima geldi telefon numarasi degismiyor mastercard degilde oteki seyden ekledim ben
0 oy
tarafından
Aynı karttan vermıyo canm ılk basta. Bırz zamn gcince dene
tarafından
Adreste sıkınyı yok. Bızım adrese suan 7 kişi gonderıyo hepsıde gelıyo :)
(969 puan) tarafından
Masallah
tarafından
Merkezdeyız bız ilçede oturan arkadslar alıyolar geldıklerınde bızım burdan alıp goturuyolar aldıklarını :)
(969 puan) tarafından
Bende banabi kullaniyordum ordada iyi oluyor bazen annemlerinkini kullanip adres kendimi veriuorum ama bunda kapida odeme yok bi kart sikintisi ckti
tarafından
Aynen kapıda odeme yok malesef canm
0 oy
tarafından
Kartimi ekliyemiyorsun kendinden silmen lazim
tarafından
Evet tek hesabta kabul ediyo sırayla yao kendinde indirim olduğunda kartı kendi hesabına ekle kocana gelince ona ekle silmeden yaoamazsin
(969 puan) tarafından
Ayni gun olur mu peki
tarafından
Kız ben aynı dakika yapıyorum toplu alışveriş yaptım belki 5 hesaba birden gir çık yaptım
(969 puan) tarafından
Bende toplu yapacas hava soguk bebekle cikmayalim dedik 50tl 50 tl dir yani ama kart ekleyemedim silerek deniyim
tarafından
Sil kartı canım dene
0 oy
(302 puan) tarafından
Aynı kart aynı cihaz olması lazım canım bizim iki hesabada kendi kartlarımızı girdik yoksa olmuyor
0 oy
(513 puan) tarafından
Benimde eşimle aynı kartımız kayıtlı bir sorun olmuyor 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 485 göst.
11 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Anladim (1,850 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 170 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 357 göst.
3 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 340 göst.
29 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,798 soru

24,077,424 cevap

331,008 kullanıcı

...