0 oy
305 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (392 puan) tarafından
Kızla benim görümce cins birisi. Ailesine bile ters davranabiliyo. Rahmetli babasının emekli maaşıyla  geçiniyo gezip tozuyo. Neyse bunun yüzünden nişanlılıktada bazı problemler yaşamıştık bn boşverdim bunu evlendikten sonra. Şimdi benim bi kızım oldu 3 ay önce. Beni aramadı yenge hayırlı olsun diye. Kaynanam yardıma geldi bana kaynım hediye göndermiş bu hiç bişey göndermedi. (bu kısım hiç önemli değil. Beklemiyodum zaten ondan bişey.) kızım 2 aylıkken ameliyat geçirdi yine aramadı geçmiş olsun yenge diye. Bende iyice soğudum bundan nefret oluştu bende. Daha ortada lafı yok ama bu benim evime gelmeye kalksa ben evime almak istemiyorum. Eşime nasıl anlatsam şimdidenmi söylesem sakın gelmeye kalkmasın diye yoksa konusu açılıncamı gelmesin desem? Bu arada ben evleneli neredeyse 3 yıl olacak kaynanamgil konyada oturuyolar kaynanam evime ilk kez doğumda geldi. Başka hiçkimse gelmedi onlardan. 

7 Cevaplar

0 oy
(5,292 puan) tarafından
Sen kendi kendini dolduruyorsun bence görümcenin geleceğinide sanmam 
(392 puan) tarafından
İnşaAllah yaa hiç o konulara girmek istemiyorum çünkü eşimi üzmek istemiyorum
(5,292 puan) tarafından
Hic esini üzme kafasına böyle şeyler sokma hic keyfine bk boşver
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gelmek isterse esine soylersin 

Bence gelmek isteyen buyursun gelsin gelmek istemeyenide valla hic kafama takmamda dilede getirmem
0 oy
(17,141 puan) tarafından
Ortada gelme gibi bir laf yokken boşere kimsenin aklina sokma. Erkekler tuhaf varliklar , sen durup dururken gelmesin dersen eşin gelmesini ister. Sen görümcen yokmuş gibi davran. Evine gelmek isterse engel olma gelsin ama sen evindeyken onu yoksay , görmezden gel. 
0 oy
tarafından
Görümcen böyle de geleceğini zannetmiyorum gelecek zaman söyle bence böyle bir şeyi eşinde farkındadır herhalde görümceni yaptıklarını Gelme sen istemiyorum dedin de sana laf diyecek değildir
0 oy
tarafından
Ortada fol yok yumurta yok kendi kendine senaryonu yazmışsın gelmez bence 
0 oy
(543 puan) tarafından
Onlar sana mesafeli sende onlara mesafeli ol senden yüz bulamazsa birdaha gelmez merak etme
(392 puan) tarafından
Mesafeliyim cnm zaten ama yüzsüzlük yapabilir o tıynette biris
(543 puan) tarafından
Hiç umursama
0 oy
tarafından
Ay ne kadar şanslısın ya 3 senede bir kez. Öpte basına koy.

Görünce isine gelince şimdi durduk yere deme bence muhabbeti olursa dersin istemiyorum diye. Belki eşinle sıkıntı olur. 
(392 puan) tarafından
Senede 1 bayramda biz gideriz kaynanama. Eşimin işinde izini senede 10 gün tek.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 917 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 153 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (872 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 259 göst.
17 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 734 göst.
21 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Haticesenyigittt (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,099 soru

24,081,945 cevap

331,247 kullanıcı

...