0 oy
1,163 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (944 puan) tarafından
Ben eşimin aile işinde çalışiyodym bekarken. Kaynım biz daha nişanliyken başladı bana kırıcı laflar söylemeye. Daha evlenmemiştim bizim evin temizliği için eve getirdi kaynım beni anahtarı verdi açığım diye yanlış anahtarı vermiş aşağıdan bagiriyo diyo bide gelin alacaz daha kapıyı açmayı beceremiyo diye. Ben sesimi çıkarmadım. Aşağıya indim yanlış anahtar galiba abi dedim. Evet yanlışmiş dedi. Evlendik eşimle annesinin evine gittik yüzümüze bakmadı bı hoşgeldin demedi bize. Her onlara gittiğimizde söylediğim her lafa sanki kötü bişey soyluyomuşum gibi laf söyler. Çocuk doğunca yemeğe geldiler daha kirkliydim. Çocuğum çok agliyodu bende pilav çorba türlü yaptım. Eşime evde tavuk yok dedjm bişey olmaz dedi. Kaynanamda almayın kalsın dedi. Bende önceden geleceklerini soylemedikleri için bide acil yapmam gerektiği için yapmamıştım. Bebeğim felaket agliyodu o zamanlar. Kaynimda herkesin içinde ben eve gidecem bişey yapmamış bide kadın olacak diye bağırdı. Öyle kötü hissettim ki. Eşim orda değildi o sıra kaç gün boyunca o laf içime oturdu. Diğer eltimde gelmişti beraber lavaş yapıyorduk o sıra sadece lavaş yicem dedi bide. Neyse dünde yine onlara gittik kaynanam hastaydı ziyaretine. Kızımı kucağına aldı oynadı. Sonra bana diyo ne pis kadınsın çocuğun tırnağını kesmemişsin. Bende dedim uzatmadan kesemiyorum birakmiyo keseyim bende etini keserim diye biraz uzayınca kesiyorum dedim. Ama çok zoruma gitti. Kolay kolay gitmiyorum oraya sirf bu kırıcı laflarindan dolayı. Eşim oranın üst katına taşinacaz deyip duruyo bide. Daha çok var ama uzun olduğu için bu kadarını yazdım. Ben ağzı var dili yok bı insanim kötü bı laf söylemedim hiç bı zamn sizce sevmemekte haksizmiyim kaynimi. Dünkü söylediği laf aklıma gelince moralim bozuluyo ondan yazdım buraya.

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Açarım ağzımı yumarim gözümü öyle adama pislik herif. Kendini ne halt sanıyor acaba 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bak net söylüyorum bana böyle der ben onun ağzına....az kendine saygın olsun dilin mi yok versene ağzını payını neyden korkuyorsun neyden çekiniyorsun huzurum fln bozulur deme altan almışsın çok susmuşsun onunda gotu kalkmış sana böyle konuşma cesareti bulmuş  ezik ezik davranmayın artık şu erkeklere ya 
tarafından
Siz annesiniz siz böyle ezik gibi susarsanız çocuğunuz nasıl korursunuz böyle cahil pislik insanlardan az güçlü olun ver pisliğin ağzını payını sicrm senin ağzına sg de ayyy ben olsam varya hayatında duymadığı lafı küfür duyardı benden pislik çok sinir oldum
(944 puan) tarafından
Çok haklısın cnm. Sırf huzurum bozulmasın diye susyodum. Eşim abisinin tarafını tutacağını düşünüyorum ama dünkü söylediği sondu. Bı dahakine haddini bildirecem.
tarafından
Başlarım öyle kocaya da huzura da çok sinir oldum ya sg benim yanımda olmayacaksa öyle koca kimse seni ezmesine izin verme yine bisey derse bana bak büyüksün büyüklüğünü bil karşında karin çocuğun kardeşin yok de bugüne kadar sustum saygımdan ağzını topla birdaha benimle muhatap olma insanı dini imandan çıkarma sg de pislik ya ezik karısı çok altan almış buda kendini bi *** sanmış mk mali
0 oy
tarafından
böyle kaynım olsa her söylediği lafa 40 laf işitir benden altta kalma dış kapının dış mandalı sana ne hakla böyle laflar söyleyebiliyor her lafının cevabını ver hiç çekinme nasılsa susuyorsun diye iyice bokunu çıkarmış 
0 oy
tarafından
Eşine şikayet et cnm böyle illet insanlardan uzak durmak gerek eğer yine derse sende lafını ver artık kendini ezdirme
(944 puan) tarafından
Söyledum zaten cnm. Sesini çıkarmadı. Bide buraya yazmadiklarimda var bu bı kismiydi.
0 oy
(8,234 puan) tarafından
***** herhalde bu insan . Ben olsam cevabını veririm asla susmam bak bakalım bir daha aynısını yapıyor mu sende onu rencide et . Dengesiz ukala b.k yesin
0 oy
tarafından
Kaynına sen en başından yüz vermişsin kız. Sen ona bişey demediğin için daha da artmış lafı. Bence eşin de kaynınla konuşsun sende konuş ve bundan sonra kaynınla görüşme numarasını dahi sil. Mesafe iyidir haddini aşan olmaz

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 442 göst.
16 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Lishit (449 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 383 göst.
29 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 901 göst.
9 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 498 göst.