+1 oy
1,181 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (634 puan) tarafından
Oğlum 2 yaşında çok yaramaz hiperaktif bir çocuk beni çileden çıkarıyor sabırsız bir insanım sürekli ona bağırıp üzülüyorum kendi kendimi yiyorum bağırdım diye ama birşey yapınca yine bağırıyorum ne biçim bir insanım ben ya 

25 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Bizde sabır taşı değiliz kuzum sonuçta yeri geliyo bağırıyoruz 
-Reklam-
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Ben de öyleydim stres vs hep oğluma yansıttım ama yanlış ya konuşmak gerek aştım şimdi biraz biraz
0 oy
(162 puan) tarafından
Bende bu durumdan muzdaribim sonra pişman oluyorum ama nafile 
0 oy
tarafından
Asla yadirgamiyorun isteyerek yapmadığınız aşikar ama siz bagirdikca dahada hircinlasir emin olun birde artık erkek çocuklarını bağırarak değilde şefkatle yetiştirmemiz gerekiyor şiddete meyilli olmamaları için rabbim yardımcınız olsun ama yardım alın ailenizden kendinize vakit ayırın kafanızı toplayin
0 oy
(6 puan) tarafından
Durumun farkındaysan durmanın öneririm. Keza başka ailen biri laf ettiğinde genellikle susan ve ezilen insanlar oluyoruz ama kendi çocuğunuza gelince mi dayanamıyoruz?

Gebe kalmadan önce yukarıdaki komşumun aşırı hiper aktif ve sürekli ağlayan bir cocuğu vardı hala var. Bir kere dayanamayıp sessiz olurmusunuz bile dediğimi hatırlamam. Bunu anlatmadaki amacım insan kendine engel olabiliyor. O sizin canınız, masum, suçsuz. İstediğiniz kadar bağırın anlamaz anlayamaz. Dövseniz yine anne diye gelir yapışır bacağınıza. O yüzden lütfen hep bunu getirin aklınıza.

Diğer şekilde bağrılır çağrılır diyen ebeveynlere de kulak asmanınız lütfen. Vicdanlarını rahatlatmak için kendilerine inandırdıkları yalanı sizede empoze etmelerine izin vermeyin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 265 göst.
4 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,076 göst.
16 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 525 göst.
9 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 526 göst.
26 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,896 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,107 soru

24,053,891 cevap

329,818 kullanıcı

...