0 oy
934 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (960 puan) tarafından
Kızlar 4 cm açılmayla başlamış doğumum öğlen sezeryana giriyorum direkt kuveze alınacak bebeklerim ama çok şükür sağlıkları iyi. Yalnız sezeryan olacagı için sonda takıyorlarmış çok acıttığını duymuştum çok mu acıyor? Dua edin bizleree

43 Cevaplar

0 oy
(4,716 puan) tarafından

Gözün aydın, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Hiç korkma, ben hiç bir şey hissetmemiştim. Hatta taktıklarını ve çıkardıklarını da hatırlamıyorum nedense, halbuki takmışlar :) Sezeryan sonrası bol kahve iç ve bitter çikolata ye narkozu atabilmek için, bana doktorlar öyle demişti. Birde bol kompostu iç hem süt olur :) Rabbim yardımcın olsun.

(960 puan) tarafından
Aminn çok teşekkür ederim önerilerin için zaten küvezde kalıcak miniklerim o yüzden umarım sütüm olurda çabuk toparlanır küçüklerim :)
-Reklam-
0 oy
(5,123 puan) tarafından

Narkoz aldıktan sonra sonda takmalarını isteyebilirsin.... 

Hayırlı olsunnn sağlıkla gelsin bebişlerin
(960 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim söyleyeceğim öyle yapsınlae
0 oy
(465 puan) tarafından
Yok kiz sondayi takarken baygın oluyosun çıkarrtirken pit diye cikariveriyolar
(960 puan) tarafından
Ay bi an çok korktum gözümü arkadssım korkutmustu
(465 puan) tarafından
Acı eşiği düşüktür :)
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Gözün aydın canım sağlıkla gelsinler inşallah 
(960 puan) tarafından
Aminnn çok teşekkür ederim
0 oy
(1,061 puan) tarafından
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Kaç haftalıksın? Sondayı anesteziden sonra taktır. Özellikle öyle iste. Nerde olacaksın?
(960 puan) tarafından
Medicana da olucagım 31 haftalık daha miniklerim duramadılar biraz daha sabırsız miniklerim
0 oy
(28,144 puan) tarafından
Hayırlısıyla kurtul sonrada benn :) 
tarafından
Kız sen hmilemiydin.??))
(28,144 puan) tarafından
:)) amin bebişim valla sevindim zor geçiyodu baya senin hamişlik her ağrım olduunda aklıma sen geldin dua ettm sana meksikalı bacı duymayan kalmadı kız doğuracam ben nerdeyse sjsjjsjs
tarafından
Vala hiç bilmiyordum kız gözün aydn olsn cnm:)♥️♥️sağlıcakla al ins bebisi kucagina
(28,144 puan) tarafından
İnşallah canım sağol
tarafından
Sende sağol cnm
0 oy
(163,475 puan) tarafından
allah uarfimcin olsun
0 oy
(11,452 puan) tarafından
Kuzum sağlıkla gelsin ikizlerin sondayi bende uyustuktan sonra taktılar hiç hissetmedim uyusuklugum geçerken çıkardılar yine hiç hissetmedim. Kaç haftalık bebeklerin sağlıkları iyiyse neden kuvoze alacaklar merak ettim
(960 puan) tarafından
Çok sağol evet uyusturduktan sonea takılmasını istedim madem yarısı uyuscak öyle takın dedim amelşyathanede taktılar. Çıkarırken öyle beklediğim acı olmadı çok şükür. 31 haftalık doğdu miniklerim çok küçükler sağlıkları iyi ama kiloları,ciğerleri toparlansın diye bir süre ayrı kalıcaz
(11,452 puan) tarafından
Gözün aydın canım çok geçmiş olsun en kısa süre de gelirler yanına evinize inşallah
0 oy
tarafından
Hadi gözün aydın canım darısı bizlere inşallah
(960 puan) tarafından
Amiin allah kurtarsın hepimizi
0 oy
(482 puan) tarafından
Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun meleklerin.  Belden aşağı uyusuk olacaksın. O kadar çok korkutma kendini.  Ben de 3 4 santimle doğuma gidip korkudan sezeryan oldum:))) sanırım en kolay doğum yöntemi acısız ağrısız:))
(960 puan) tarafından
Ben aslında normal istiyordum ama ikiz ve minik olunca onlar için çok riskli denildi. Valla pek ağrısız değilmiş :) şuan o yönde biraz kötüyüm
0 oy
(475 puan) tarafından
Canım bana da sonda takıldı hemde defalarca İnanki acımıyor birkaç saniyelik bişey
(960 puan) tarafından
Uyusturduktan sonra taktırdım çok şükür hissetmedim
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Sonda dan hiç korkma canım. Tüp bebek yaptıran Bi anne olarak bu acılar hiç gelecek sana. En azından bende öyle olmuştu. Sezeryan dan çıktım doğum dedikleri de bu muymuş dedim
(960 puan) tarafından
Ahh işte o tedavilerden dolayı artık acı o kadar ağır geliyor ki acı hissetmek istemiyorum vücudum çok yoruldu çünkü
0 oy
tarafından
Sağlıkla gelsinler canım bende ikiz annesiyim ..

Sondayi falan düşünüp hiç boş yere korkutma kendini inan hisstmiyorsun bile bende çok korkardım hatta sormuştum buraya büyütülecek bisiy değil hissetmiyceksin yani..:)
(960 puan) tarafından
Evet hissetmedim çok şükür :) uyusturduktan sonra yapıldı çok rahat ettim
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Spinal sezeryan olacaksan hiç hissetmiyorsun. Takarken zaten uyuşmuş oluyorsun. Genel olacaksan az bucuk hissedersin oda acı değil değişik Bi rahatsızlık hissi. 
(960 puan) tarafından
Spinal oldum ve gerçekten hissetmedim hiç çok rahat oldu çok şükür
0 oy
tarafından
Hadi bakalım canm sağ salim kurtulup kavuşursunuz birbirinize bebisinle inşallah
(960 puan) tarafından
Aminnn sağol küvezde şuan bebişlerim 4 5 hafta ayrı kalmak zorundayız dua et bebişlerimle kavusalım
0 oy
tarafından
Kız acımıyor açmıyor acıyı dyenlere inanma stres yapma kuzum  gözün aydın olsun saglicakla al bebelere cnm kucağına♥️♥️♥️♥️
(960 puan) tarafından
Aminnn inşallah küvezde ler şuan miniklerim
tarafından
Hmm massalh
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Abartıldığı kadar bir acı ağrı olmuyor saniyelik bir şey zaten korkutma kendini ameliyat a giriyorsun sontadan mı korkuyorsun :D inşallah sağ salim kavuşursunuz Rabbim yardımcınız olsun
(960 puan) tarafından
Ameliyata girdiğim için korkmadım evet :D ama artık acı çekmektej o kadar yoruldum ki daha fazla acıya tahammül edesim yok
0 oy
(9,610 puan) tarafından

Canim ben 2 kere sezeryan oldum uyanıkken taktılar ama inan hiç bise hissetmiyosun sinek ısırığı gibi öyle çok can alıcı bi olay değil Rabbim sag salim kavuşmanın nasip etsin inşallah <3

(960 puan) tarafından
Amin çok sağol çok şükür geçti gitti
0 oy
tarafından
Canım sonrayı normal doğumda takiyolar bana takmislardi hissetmiuosun idrarın geldiğini çocuklar baskı yaptığı için oyuzden
(960 puan) tarafından
Sezeryandan oldum uyusturduktan sonda taktılar çok şükür oldu bitti :)
tarafından
İyi gözün aydın canım benim çok sevindim Allah analı babalı büyütsün insAllah :)
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Sağlıkla gelsinler inşallah, hiç acımıyor korkma hissetmiyorsun bile 
(960 puan) tarafından
Çok şükür hissetmedim oldu bilee

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 516 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Rozakayalp (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 58 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Rozakayalp (56 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 849 göst.
18 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (791 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,046 göst.
29 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kertmeyenkele (1,984 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,055 soru

24,148,663 cevap

334,786 kullanıcı

...