+1 oy
1,923 göst.
Diğer kategorisinde (2,770 puan) tarafından
Hayırlı geceler Hanımlar. Ben vajinusmus hastasiyim tedaviyle yendim ama hamile kaldığımdan beri tekrarladı vajinusmus. Alttan muayene olamıyorum ve 33 haftalik hamileyim tercih üzerine sezeryan doğum yapıcağım. Ama eşimin ailesi bilmiyor vajinusmus olduğumu. Eltim bugün kendi doğumundan bahsetti 3 defa sezeryan olmuş. Okadar kötü şeyler anlattiki artık nasıl doğum yapicam diye düşünüyorum. Psikoloji olarak mahvetti beni. Sezeryan doğum ve sondadan bahsetti. Nasıl bu sezeryan doğum korkumu yenerim. Artık herşeyden korkar oldum 

46 Cevaplar

0 oy
(2,528 puan) tarafından
Bende sezeryan oldum belden uyusturdular öyle taktılar sondayi özel de doğum yaptım bende. Çıkarırken de hala uyuşukluk vardı ama derin nefes al dedi ve çekti hiç bir şey hissetmedim çok şükür
(2,770 puan) tarafından
Ben devlette olucam bakalım uyuşuk yaparlarmi
-Reklam-
0 oy
(377 puan) tarafından
Valla bende sondadan korkmuştum en kolayı o bir de sezeryandan korkma tırnak batığı oldu çok daha beter ağrılar çekiyorum enfeksiyon oldu
(2,770 puan) tarafından
Allah razı olsun
(377 puan) tarafından
Bir de bazı kadınlarin tek marifeti doğum yapmak oluyor onu da abarta abarta anlatirlar
(2,770 puan) tarafından
Kesinlike çok katiliyorum
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Ben belden uyustumalı oldum canım  sontayı uyusturduktan sonra taktıklar hissetmiyorsun bile Korkma sen bir kadın ve en önemlisi bi annesin herşeyin üstesinden gelirsin 
(2,770 puan) tarafından
Ayy çok teşekkür ederim bilginiz için
0 oy
tarafından
2 kere oldum korkacak birşey yok cnm. Ağrı sızı olmuyor o esnada. Sonrasinda 3 gün ağrım oldu geçti. Hiç düşünme korkma
(2,770 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(1,601 puan) tarafından
Devlet hastanesinde bayıltmadan takıyorlar sondayı ama korkmanı ya da endişe etmeni gerektirecek hiçbir durum yok canım bende vajinusmus idim ve tedavi gördüm ama doğum yaptığım zamanda devam ediyordu ve normal doğum denendi ama bebeğim kanala sıkıştığı için mecburi sezeryan oldum. O anki tek düşünceniz evladınızı kucağınıza almak olduğu için anlamıyorsunuz bile eltiniz sizi biraz fazla korkutmuş zaten ebelerin hemşirelerin doktorların hepsi bu konuda çok anlayışlılar onlara bu durumu söylediğinizde emin olun hiçbir şey hissettirmezler size sadece en güzele odaklanın bebeğinizi kucağınıza almaya. Hala ufak tefek sorunlar yaşadığım halde o gün o sonda takıldığında ve çıkarıldığında hiç hissetmiyorsunuz sinek ısırığı gibi düşünün ve 2 sn maksimum
(2,770 puan) tarafından
InsaAllah dediginiz gibi güzel geçer. Hep bebege odaklaniyorum normaldede ama işte insanlar susmuyor
(1,601 puan) tarafından
İnsanlar konuşur boşver duyma kimseyi eğer insanları duysaydım doğum yapamazdım
(2,770 puan) tarafından
Kesinlikle öyle sırf can sıkmak için yapıyorlar.
(1,601 puan) tarafından
Aynen öyle bebeğine odaklan inan hiçbişey hissetmeyeceksin bunu seninle aynı durumu yaşadığı halde doğum yapmış biri olarak söylüyorum için rahat olsun
(2,770 puan) tarafından
InsaAllah Allah razı olsun bilginiz için için rahatladi

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 342 göst.
26 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsranaz (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 354 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde polatzulal35 (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,005 göst.
0 oy
8 cevap 419 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde baharsena (1,199 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,021 soru

24,038,260 cevap

329,033 kullanıcı