0 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde (3,419 puan) tarafından

Merhaba kizlar iki gün önce  anneme gittim yemek yiycektik annemin eniştesi geldi neyse kalktık sofradan ben gittim meyve yıkadım geldim eniştenin önüne sehpayla koydum kızım gitti adamın önünden aldı tabağı annemin önüne koydu sonra gitti sehpayida getirmeye çalıştı ama nasıl kızıyor bana ne dediğide anlaşılmıyor bağırıyor :))) adamda küstü önümden aldı die yemedi elma oda ayrı dert :)) ben kızıma nasıl unutturcam bu huyunu sizinkiler de bolemi yaa daha 15 aylık 

16 Cevaplar

+2 oy
(25,185 puan) tarafından
Olaydaki problem ne :D 
tarafından
Dur bi daha okucam :)
(11,999 puan) tarafından
Haha artıı
-Reklam-
0 oy
(510 puan) tarafından

Adam küçücük çocuğa mi küstü yani şaka mı bu :D

(3,419 puan) tarafından
Valla gii sonra biz eve geldik annem tekrar meyve koymuş ye enişte o daha çocuk ne bilsin demiş kızıma cimri o demiş :))
(510 puan) tarafından
Kızın demekki hissetmiş adamın ne mal olduğunu aferim minik kuşa iyi yapmış o zaman :-)))
(3,419 puan) tarafından
:))) valla ağzı gevşek de herkese anlatır şimdi onuda bizi öğretti sanarlar :))
0 oy
tarafından

Ay çok tatlı ya  :D

0 oy
(15,240 puan) tarafından

Adam kustu mu :D trip atmaya yer arıyormuş amca :D

(3,419 puan) tarafından
:))) ayy çok güldüm ama yaa küsmüs valla cimri cimri diyormuş kızıma;))
(15,240 puan) tarafından
Tövbe tövbe :))
0 oy
(569 puan) tarafından
Cocuk bu yani bizmkide 16 aylk masaya birsey getrdgmde hep alir önümüzden 
0 oy
(4,895 puan) tarafından

Koca adam 15 aylık bebeye trip atmış :D

0 oy
tarafından
Bnce çok normal unutturmaya çalışacağın bir problem yok gibi ortada .. benim kızımda arada yapıyor oyjun oynuyor kendince işte :) 
(3,419 puan) tarafından
Hiç yapmazdı annemler koyarız ortada durur ama enişteye öle yaptı :)) oda alınmış
tarafından
Kocaman adam el kadar bebeğin yaptığı seyemi kusuyor yani ayıp ayıp bence o adama hatırlatılması gerekiyor karşında 15 aylık bir bebek olduğu
0 oy
(163,280 puan) tarafından
nolcak yaa alsin bebe o daha
(53,604 puan) tarafından
Kiz sevda kuzeykom hep evde mi aklima o geldi bak
(163,280 puan) tarafından
yoo her carsamba bruksele krese gdiyo onun harici hergun arabayla gezidiriyom bazen disari kermis dedikleri bisi oluyo sokaga lunapark kuruluyo ona gidiyo oyun evlerine gidiyodu haftada 2 gun virusten kapandi 28 ocakda acilcakmis onu bekliyoz ama evde bunaldimi kapiya gidip agliyo ben yada esim bi dolastirip getiiryoz
0 oy
tarafından
Kızın değilde enişte çocuk sanki :)
0 oy
(12,945 puan) tarafından
Adam çocuktan da çocukmuş desene 
0 oy
(22,359 puan) tarafından
15 aylık bebek daha ne bilir. Adam değişik biriymiş gerçekten. Benim oğlum da o zamanlardan beri herkesin telefonunu sahibine verir. Mesela benim telefonumu eşim aldı mı cingari çıkarır. Hemen elinden alip bana getirir. Herkesin telefonunu sahibine verir. Vermrzsek ağlar hatta. Çok normal şeyler bunlar. Zamanla kendi gecer
(3,419 puan) tarafından
:)) Aynen canm kızım benim ve annemin tlfonunu sayısından kiskanir ne zman dyisinda görse ev kalk gidelim diyor :)) alana kadar işi biter valla
0 oy
(8,174 puan) tarafından
Ay benim kızım da 13 aylık. Eşim annesine pijama almış. O da elinden aldı kadının, bana getirdi kurban olduğum
0 oy
(14,955 puan) tarafından
Kız aman neyine kusuyor o enişte de abartmasın yahu 15 aylık bebek daha 
0 oy
(693 puan) tarafından
Eniştemi cocuk 15 aylk mı cocuk küsmek nedr (:
0 oy
(7,472 puan) tarafından
Ahaha benimkide herkesin elmasını kabuklu portakalını ısırıyor hiç trip atanina denk gelmedim :))
0 oy
(53,604 puan) tarafından

Ayy okurken öldüm öldüm dirildim eniste kizina bisey yaptı diye :'( 

O donemde kizimda gidip başkasının tabağından alip.yerdi buyudukce.unuttu canim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 644 göst.
+1 oy
3 cevap 140 göst.
6 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minelbebek (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 350 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,329 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 736 göst.

Kategoriler

1,462,031 soru

23,966,440 cevap

325,863 kullanıcı

...