0 oy
1,021 göst.
Diğer kategorisinde (923 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızım bire gidiyor akıllı saatle kontrol etmek istiyoruz ortam sesini dinleyebiliyorsunuz kızımda sessiz vuran döven olsada demez iyice soruşturunca söyler akıllı saat takmak sucmu cezası varmi bilginiz varmı 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Okulda yasak canım suçu cezası var mı bilmem ama alamayan takmayan çocukları düşünerek öğretmenler istemiyor hem bu kadar kontrolcü anne olmak iyi değil her zaman yanında olamazsın kendi kendini korumayı öğrenmesi lazım 
(923 puan) tarafından
Canım ogrenmiyor sürekli kafamız ağrıyor bu yüzden benim de alacak gücüm yok ama bu şekilde alırim yasaksa boşa almış olurum öğretmenimize sorunlu içimiz rahat olsa zaten bunla uğraşmam canım
tarafından
Diyelimki aldın dinlerken dayak yediğini duydun napcan okula mı koşcan sürekli hadi koştun diyelim o çocuk nasıl öz güven sahibi olacak
(923 puan) tarafından
Dayak yiyor zaten giderim tabi okula kim gitmez yıkarım okulu başlarına ben çok iyi yetiştirdim ama pişmanım keşke vur elli yetisseydi dönem çok değişmiş canimya
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Yok kiz niye cezası olsun olsa satılmaz ztn 
(923 puan) tarafından
Ortam sesi dinlemek yasak dendi öğretmen sıkıntılı çocuklar sürekli dövüyor yere bişey atıp kziimj suçluyorlar öğretmen kızıma kızıyor daha neler neler kendini koruyacak savunacak kadar okula alışınca saate gerek duymam ama şuan gerekli
(22,057 puan) tarafından
Bencede ya ben olsam delirirdim heralde biri boyle yapsa kızıma ay bnce canim saati koluna takmasan bile çantasına falan koy veya cebine koysun sesi alirmiki ordan
(923 puan) tarafından
Dönem kötü canım ya şart böyle bişey bu dönemde

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 48 göst.
8 Mart 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,407 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 327 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde esrausen676 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
9 Eylül 2024 Moda kategorisinde Misafir.9 (29 puan) tarafından soruldu