0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından
Değişikti yani şöyle. Benim iki kızım var şimdi oğlum olacak nasipse. Baştan beri ne bı his ne rüya vs olmadı hiç. Cinsiyeti öğrendik kesin artık adı da belli ama ilk kez dün gece rüyamda kızim olduğunu gördüm. İsmini de cansu koymuşuz hatta normalde hiç sevmem cansu ismini de ne alakaysa artık. 3.gebeligim sadece ilkinde rüya gormustum cinsiyet belli değildi erkek gördüm adını da demişlerdi ama tersi çıktı rüyanın kızım olmuştu. İkincide rüya vs olmadı sadece kız olacağını biliyordum öyle de oldu. Bunda da böyle bı ruya gördüm neye yorsam bilemedim anlayan olur diye size yazdım.

3 Cevaplar

0 oy
(192 puan) tarafından
Psikolojik olarak kız olmasından korkuyorsunuz. Tamamen bilinç altı sevmediğiniz isim koymak filan.
(3,146 puan) tarafından
Korkmakla alakası yokki ben ilk iki gebeligimde zaten hep kız çocuk istemiştim rabbim sağolsun gönlümüze göre verdi. Bunda da zaten istenmeyen bı bebekti supriz oldu hatta başta çok isyan ettim aldırmak istemiştim kızlarım küçük olduğundan. Yeni yeni alıştım sayılır bebeğime. Kız da olsa erkek de olsa zaten planlı değildi yani zaten biz üçüncü çocuk düşünmüyorduk ki.
(192 puan) tarafından
Sizi yargılamak anlamında söylemedim sonuçta bu da kız değil erkek olsun diye geçmiştir gönlünüzden. Bilinç altı yani tamamen
(3,146 puan) tarafından
Yok yargılamak gibi değil zaten de ama geçmedi vallahi gerçekten sadece kimyasal gebelik vs olmasini umuyordum ya da işte ne biliyim bı sorun olup kendiliğinden gitmesini istiyordum cinsiyet hiç aklımıza gelmemişti cinsiyeti 12 haftada öğrendik ama detaylı ultrasonda baktık hiçbir sorun yok her şey gayet normal sağlıklı ondan sonra kabullendim zaten o zamana kadar hep bişey olmasını bekliyordum Allah affetsin :)
-Reklam-
0 oy
(4,106 puan) tarafından
Kız olur diye endişe mi ediyorsun sevmediğin ismi falan koymuşsunuz ya istemiyorsun galiba kız olmasını o da bilinçaltını etkilemiş 
(3,146 puan) tarafından
Yok alakası yok İlk kızımda da erkek görmüştüm ama adı yine saçma sapan biseydi kaynanam koymuştu hatta kavga etmiştim rüyamda onla da. Ki zaten istenmeyen bı bebekti normalde üçüncü çocuk düşünmüyorduk biz ilk ikisinde kız istemiştim rabbim gönlüne göre verdi sağolsun bunda da zaten kız da erkek de olsa bebeği istemiyordum
(4,106 puan) tarafından
Çok takılmayın yine de rüyalar genelde hep bilinçaltı oluyor çok nadir hayatla bağdaşan rüya gören insan
(3,146 puan) tarafından
Doğrudur normalde rüya gören birisi değilim de böyle olunca anlam veremedim bende başta istemiyordum hiç ama şuan kızlarım kardeş kavramına alıştı biz alıştık eksikleri tamamlamaya başladık kabullendik bişey olursa üzülürüz doğal olarak. Başta istemedim diye bişey mi olacak acaba diye düşündüm bide sıkıntılı gebelik zaten ama sağ salim doğar inşallah.
(4,106 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Hamile psikolojisi.  Bilinç altında ne varsa goruyor çok takılmayın.
(3,146 puan) tarafından
Normalde rüya görmem de Bazen çok alakasız şeyler görüyorum anlamıyorum. Hele ikinci gebeligimde bı korkulu rüya gormustum kabus yıllar geçti hala taptaze hatırlıyorum o rüyayı unutamadım. Ne kadar korkmuştum alakasız zamanda alakasız bı ruyaydi  o da korku filmi vs de izlememiştim yani. Hayırlara çıksın inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 187 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Panikanne (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 287 göst.
0 oy
3 cevap 127 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,256 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,774 puan) tarafından soruldu