+1 oy
198 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,528 puan) tarafından
100 günlük kızım var son 1 haftadır geceelri gündüzleri hiç bir zaman uyumuyor sürekli sızlanıyor yatağında ateşj yok gazını da çıkarıyor ama dala dala asla uyumuyor :( uykuya dalarken hep ağlayarak dalıyor çok uykusuzum çok yoruldum :( dün bir misafirliğe gittik ağlamaktan heryeri kızardı asla böyle yapmazdı neden böyle oluyot bilmiyorum dün gece de yine sabaha kadar sızlandı durdu :( dişlerimj çıkıyor acaba veya nesi var bilemedim bı turlu ne olabilir kızlar sizin bebekleriniz de de var mı bu sorunlar 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ataklarda öyle benim kızın basladimi   bi ağlıyor   Beşiktaş'tan duyuluyo :))))
(2,528 puan) tarafından
Öyle yapıyorum canım yapışık ikiz gibi dolanıyoruz :))) aman iyi olsun da ağrısı falan olmasın katlanırim
tarafından
Ozamn iyi canm sakın yaninda uyumuyasn çok dikkat et kahve iç uykun geliyosa kuzum yada müzik aç
tarafından
Rezene iç sütünden ona geçer sakinleşir CNm ben öylede yapyom
(2,528 puan) tarafından
Yok canım beşiğinde sallıyorum hep hiç yanıma almadım bu zamana kadar alışmasın diye beşiği yatağımın yanında hemen görüyorum sallıyorum
tarafından
Hmm iyi canm ilk 2ayy alismiyolar zaten 3ay bittimi kucaga alisyolar kuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizde de oldu ne biz bi yere gidebildik ne virileri gelebildi katıla katıla ağlıyordu. Uykuya direniyordu. Biberon görünce basıyordu yaygarayı çığlık çığlığa ama geçti şükür :) şuan yaklaşık 6 aylığız. 
(2,528 puan) tarafından
Bizimki de öyle emzirmeye çalışıyorum çığlık çığlığa ağlıyor. Kucağımda dolaştırınca susuyor sıkılıyor ondan da yine ağlıyor geceleri zaten hiç dala dala uyumuyor 4 5 gündür böyleyiz inşallah eski haline döner ya :(( canı sağolsun aman bı ağrısı falan olmasın da annelik kolay değil katlanıcaz
0 oy
(817 puan) tarafından
Malesef oyle bazı bebekler benımde yakın arkadasım var onlar 5aya gırecekler bız 4deyız onumçn kızı dur durak bılmeden aglıyo sureklı ılgı mızmızlık göresnız aynısj cok sukur benım kız o kadr degıl sessiz sorunsuz ama cok duyuyorm cevreden böyle geçici süret sabır annesı sabır
(2,528 puan) tarafından
Çok uslu bir bebekti huyu suyu çok değişti. Aman bir yeri ağrımasında katlanırim annelik kolay değil:(
(817 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun inşallah
(2,528 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından

Sen bir de 2 yaş sendorumunu gör:D

0 oy
(163,301 puan) tarafından

4 ay ne kii sen 2 yas sendromunu hor :D

0 oy
tarafından
Kız benim kızım da 101 günlük daha üç aylıklar hadi üç buçuk de ne dört ay atağı :))))
(2,528 puan) tarafından
Ee sonuçta 3 bitmiş oluyor ahshdhs
0 oy
tarafından
Ay aynı derdi ben yaşadım artık yapmadım ağlayarak alemi aradım kız kardeşim geldi o derece yani Allah yardımcin olsun ama inanır mısın geçiyor bak biz 6 aylık olduk canım sabır sabır kucağında gezdir hep 
(2,528 puan) tarafından
Öyle yapıyorum canım Allah yardımcımız olsun  inşallah
tarafından
Amin amin inşallah
0 oy
tarafından
Kizzzz 4. Ay atağı tam bir felaket bide uzun sürüyor bizimkinin ağlamaktan ici çıkıyordu resmen en son bi gün dayanamadık sağlık ocağına goturdum ebeler doktor eşim ben hiçbirimiz susturamadık çok zor bir donem

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,712 soru

24,034,565 cevap

328,870 kullanıcı

...