0 oy
418 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
tarafından kapalı

Kızlar annem sehir dısına gezmeye gitti. Sinirli bir and aparlayan ve bitiremeyen bir kadındır. Kardesim de yas 23 dun gece erkek arkadasıyla dısarı cıktı saat 8 gibi. 10 da geldi kavga etmişler. Saat 12 de cocuk ısrar etmiş kapıya geldim in konuşalım diye. Gitme dedim gitti. Saat 12 de aradım neredesin hani geliyordun hemen dedim cafede oturuyoruz 4 kişi konusuypruz bu konuyu dedi. Saat 1 de geldi nufusu yoktu benim nufusumu ıstedi oturdukları yer nufıs soruyprmuş o kaybetti cıkartmadı daha. Gitme bu saat dedim. Dinlemez bir kız. Sen yat gelcem ben bir saate dedi. Bemde yattım. Sabah 9 da kalktım gelmemiş. Arıyorum acımıyor calıyor. Ne bir mesaj ne arama. Oglanın numarası yok bende. Ne yapacagımı sasırdım. Simdi annemi arasam sehir dısında 500 km uzakta. Birde ararım cıkar gelir bana cemkirir niye aradın diye ama seste yok ne yapmalıyım akıl verin. İçeri alımda yada hastahanelik olsa atamazlar mı? Yada telefonu calıyor acmazlar mı

Düzenleme
Kızlar simdi bir arkadasından oglana ulaştım. Bu s*****oglanın gece evine gidip uyumuş. Aradı simdi aklıma gelmedi seni aramak mesaj atmak diyor. Bu oglanın annesı olsam gevertseler aldırmam oğluma. İyice birseyini cıkardı. 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayy inşallah kötü bir şey olmamıştır 
(12,026 puan) tarafından
Bilmiyorum. Cıldırıcam birsey yapamıyorum gitti bir arkadasında uyuyorsa her yeri kaldırırım ayaga annemi ararsam ne yapacagım sasırdım
tarafından
Polise başvur direk
(12,026 puan) tarafından
İlk vakası degil ki ondan birsey yapamıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aklıma kötü şeyler geldi inşallah sağlıklıdır kardeşin bu durumda ne yapılır bilemedim ama ben kayıtsız kalamazdim herhalde ortalık katil tecavüzcü kayniyor
(12,026 puan) tarafından
Cıldırıcam callahi
0 oy
(679 puan) tarafından
Keske gece hic yollamasaydin annen kizarsa hakli valla 
(12,026 puan) tarafından
Cıkma dedim yaş 23  bagırıveriyor avazı cıktıgı kadar
(679 puan) tarafından
Anneni ara anlat gece korkutmak istemedim de kocaman kiz sonuçta  kizarsa da kızsın ya kardesin geri gelmezse bu sefer daha cok suclu cikarsin
(12,026 puan) tarafından
Karat verdim saat 12 ye kadar aramazsa donmezse annemi arıcam
(679 puan) tarafından
Canim hala bi haber yokmu
0 oy
tarafından
Yani eşek kadar kız aklı başında annene söyle o baksın çaresine sana neden kızsın otursun evinde baksın kızına canık
(12,026 puan) tarafından
Onu da dusunuyorum 500 km uzakta kafayı yer
tarafından
Çıksın gelsin evde kızı yok gezmesi çok mu önemli canım hayır sana kabak patlamasın diye diyorum bu sefer neden bana haber vermedin etmedin diyecek o kardeşinde iyi bir dayağı hak ediyor kusura bakma ama ne işi var o saatte dışarıda sanki çok normal bir devirde yaşıyormusuz gibi
(12,026 puan) tarafından
Canım gelecek zaten bu gun. Buldum şukur geliyor eve
tarafından
Tamam gelince anlat ama annene başka yerden duymasın saklı kalmaması gereken bir durum bu kardeşin yalan dolan anlatmasın
(12,026 puan) tarafından
İyice birseyini cıkattı.
tarafından
Yani aklı başında nasıl böyle davranabilir anlamıyorum
(12,026 puan) tarafından
Ya onu gectım o oglanın kendısıyle evlenecegını nasıl dusunur. Yokmu o oglanın anası babası bunucgören
tarafından
Allah akıl fikir versin inşallah canım
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Ayy inşallah bişey yoktur ama polisi ara kardeşine mesaj at polisi Arıcan de belki korkop cevap verir
(12,026 puan) tarafından
Döndü şimdi. Geliyormuş
(1,667 puan) tarafından
Ay çok şükür gözün aydın
(12,026 puan) tarafından
Sagol canım
0 oy
tarafından
12 yi bekleme şimdi ara bence. Her geçen dk sen suçlu olursun annene karşı bu saate kadar niye bekledin beni aramadın der 
(12,026 puan) tarafından
Ulastım canım geliyor

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 382 göst.
14 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde YiğitAli'm (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 1,755 göst.
13 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde dertli.anne (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,596 göst.
16 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mizgin1349 (85 puan) tarafından soruldu