Kızlar annem sehir dısına gezmeye gitti. Sinirli bir and aparlayan ve bitiremeyen bir kadındır. Kardesim de yas 23 dun gece erkek arkadasıyla dısarı cıktı saat 8 gibi. 10 da geldi kavga etmişler. Saat 12 de cocuk ısrar etmiş kapıya geldim in konuşalım diye. Gitme dedim gitti. Saat 12 de aradım neredesin hani geliyordun hemen dedim cafede oturuyoruz 4 kişi konusuypruz bu konuyu dedi. Saat 1 de geldi nufusu yoktu benim nufusumu ıstedi oturdukları yer nufıs soruyprmuş o kaybetti cıkartmadı daha. Gitme bu saat dedim. Dinlemez bir kız. Sen yat gelcem ben bir saate dedi. Bemde yattım. Sabah 9 da kalktım gelmemiş. Arıyorum acımıyor calıyor. Ne bir mesaj ne arama. Oglanın numarası yok bende. Ne yapacagımı sasırdım. Simdi annemi arasam sehir dısında 500 km uzakta. Birde ararım cıkar gelir bana cemkirir niye aradın diye ama seste yok ne yapmalıyım akıl verin. İçeri alımda yada hastahanelik olsa atamazlar mı? Yada telefonu calıyor acmazlar mı
Düzenleme
Kızlar simdi bir arkadasından oglana ulaştım. Bu s*****oglanın gece evine gidip uyumuş. Aradı simdi aklıma gelmedi seni aramak mesaj atmak diyor. Bu oglanın annesı olsam gevertseler aldırmam oğluma. İyice birseyini cıkardı.