0 oy
619 göst.
Diğer kategorisinde (55 puan) tarafından

Kızlar bebeğim çok sık kalkıyor geceleri. 2 saatte bir kalkıyor bir düzene sokamadım uykuları. Her kalktığında hiç emmemiş gibi emmek istiyor emiyor doyuyor meme istemiyor sonra 2 saat sonra yine aynı. Artık çok yoruldum Allah rızası için yardım edin. Benim ki biraz tosun bu arada ondan mı çok emmek istiyor acaba? Emzirmezsem sallarsam uyuyor 20 dk sonra yine kalkıyor yine ağlıyor meme istiyor. Muhallebi veriyorum yatmadan önce yine aynı. Su zaten veremiyorum gece geri itiyor kendini çok ağlıyor. Sabahları çok yorgun kalkıyorum. Ne yapmalıyım ?

5 Cevaplar

0 oy
(12,964 puan) tarafından
Memeye bağımlı galiba malesef bu daha çok  zaman alacak 
(55 puan) tarafından
Evet ama alışkanlıktan olsa ağzında bekletip içmez diye düşünüyorum. İçiyor doyuyor sonra kesinlikle içmiyor memeden çıkarıyor ağzını uyuyor sonra 2 saat sonra aynı devam.:(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki doğduğu günden beri gece uykusu bilmes uyandığında emzirmesem kıyametleri koparıyor 
(55 puan) tarafından
Ne kötü gerçekten keşke birbirimize yardımcı olabilsek bir çözüm bulabilsek.:(Benim 5. ayda başladı bu sorun.şimdi 6.5 aylık .
tarafından
Benim büyük kızım gece en fazla iki kere kalkardı 6. Aydan sonra oda bozdu sık sık uyanmaya başladi
küçük kızımda doğduğundan beri hep gece en aZ 10 kere kalkardı emmek için sırf bu yüzden 18 aylıkken sütten kestim şimdi 3 buçuk aylık oğlum var oda doğduğu günden beri gece en az 10 kere kalkıyor hatta bu aralar alışmış uzanarak emmeye
tarafından
Kızın da o sorunları yaşadığım için oğluma emzik aldım ama emzige hic bağımlı değil hele gece asla tutmaz
(55 puan) tarafından
Allah sabır versin size gerçekten annelik çok zor 3 çocukla daha zordur eminim.
(55 puan) tarafından
Benimki 5. aya kadar kabul etmedi emzik 5. Ayda ne hikmetse kabul  etti ama gece hep düşürüyor ağzından.
tarafından
Avent in emziğini mi veriyorsun cnm
(55 puan) tarafından
Yok canım wee baby damaklı emziğini verdim küçüklüğünden beri onu denedim.sonra diş dönemi enteresan bir şekilde aldı deneyeyim dedim.şaşırdım alınca. Yılmadan denemek gerekiyor. Aventi hiç denemedim ama herkes çok övüyor.
tarafından
Bende avent emzik aldım bu günlerde tutmuyor fazla ama ben yinede veriyorum iyice kopmasın diye
0 oy
(702 puan) tarafından
Emzik veriyomusun
(702 puan) tarafından
Anladım canım gece doymuyorsa uyumadan önce güzel bir çorba içir su da içir içmek istemiyosa geri itiyor demişsin meme bağımlısı olmuş senin kokunla uyumak istiyor anlaşılan Allah yardımcın olsun inşallah
(55 puan) tarafından
Amin canım inşallah çorba vereyim bakalım. Evet kıyamıyorum ağlayınca ama gece sürekli uyanınca yıpranıyorum da napıcam bilmiyorum .
(702 puan) tarafından
Çok haklısın tarhana sebze çorbası un çorbası içebilir zaten şuan bide kırık pirincten yada ince bulgurdan yayla çorbası içebilir . Cicibebeyi biraz sıcak su ile karıştırıp biraz yağ damlatip da yedirebilirsin yatmadan bir saat önce falan
(55 puan) tarafından
Tarhanaya bayılıyor cici bebede hiç yemiyor tadını beğenmiyor :)) sağol önerin için bu arada.:)
(702 puan) tarafından
Oo masallah rica ederim ♥️
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Bnm kız öyle oldu canım evet yetmiyor mustu saginca fark ettim 
(55 puan) tarafından
Anladım canım bende yetmediğini düşünüyorum evet.
(4,061 puan) tarafından
Çok ağlayıp sürekli uyanıp emmek istiyor ise öyle oluyor ☹️
0 oy
tarafından
Benimki mama iciyor. Gece yine 2 saatte 1 acikip kalkiyor valla 7 aylik
(55 puan) tarafından
Aa değişen birşey olmuyor mu yani:(
tarafından
Valla benimki öyle cnm. Bazen de 3 saatte 1 kalkıyor. Ama sen gece mama deneyebilirsin. Belki uzun uyur

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 333 göst.
0 oy
5 cevap 170 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.
28 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Beyzanurxx (475 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.

Kategoriler

1,471,396 soru

24,098,343 cevap

332,228 kullanıcı

...