0 oy
512 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kötüleri hepsini sildim yeni bir hayat yeni bir yaşam . Allah bana öyle bir sabır vermişki her sabrın sonu bir selametir ben bunu anladım kötü insanlardan hoşuna gitmeyen insanları sildiğinde daha başka mutlu oluyorsun rabbim bizi onlardan uzak tutsun
-

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Amin inşallah sen uzak dursands bazen onlar senden uzak duramiyordur uğraşacak illaki birşeyleri vardir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Amin amin terapi gibi oluyo ozaman iste 
0 oy
(808 puan) tarafından
Amın cumlemızı uzak tutsun kötuler aılenden se sılmrk pek olmuyorda en azından uzak duruyorum:) 
0 oy
tarafından
Amin amin canimm silip atacaksin yada hayatina hic dahil etmeyeceksin yoksa butun kotuleri kendine cekersin huzurunuda kacirirlar kocanla yuvani yikmayada calisirlar Allah korusun Rabbim uzak etsin 
tarafından
Aynen canım
0 oy
tarafından
Doğru dün kaynana ı gördüm sinirinin tepeme çıktı
0 oy
tarafından
Nerde çokluk orda b*kluk der annem hep. O kadar hakli bi söz ki gercekten
0 oy
tarafından
Ah bacım yeni mi anladın bunu illa huzurunu mu kaçıracaklar kötü insan kendini illa belli eder yüzünden  bile akar şirretliği Allah böylelerini uzak etsin Müslüman ailelerden bizden 
0 oy
(187,519 puan) tarafından
haah bend eoyle yaptim hayatimdaki tum mikroplari cikarip attim ooh cok rahatim karisan yok laf sokan yok 
0 oy
(416 puan) tarafından
Hayatın sırrı; ne kadar az insan o kadar çok huzur 
0 oy
(4,884 puan) tarafından
Aminn. Kesinlikle yapılması gereken bir şey negatif insanları çıkarmak 
0 oy
tarafından
Az insan çok huzur 
0 oy
(702 puan) tarafından
Bende kötüyü çeken bir miktanis var galiba :)) 27 yaşındayım çok şükür artık gelmiyor kötü insanlar. Evimden çıkmıyorum pandemi iyi oldu bir yandan kimse gelmiyor gitmiyor :)) 
0 oy
tarafından
Aynen öyle amin ama kötü çok illaki çıkar bir yerlerden 
0 oy
tarafından
Amin doğru kararı almışsın 
0 oy
(782 puan) tarafından
Allah bizden uzak etsin inşallah insanlar gerçekten çok çekiyor kimsenin kafası kulağı rahat değil 
0 oy
tarafından
O kadar doğru bir söz ki sonuna kadar hak veriyorum sana 
0 oy
(16,147 puan) tarafından
Çok şükür istemediğim hiç biri hayatımda değil 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,513,929 soru

24,689,661 cevap

368,257 kullanıcı

...