0 oy
395 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (753 puan) tarafından
Ama kendime gelemedim her yerim ağrıyor sanki üstümden tır geçmiş  sancılarım var hala üçüncü günüm ilk normal doğdu kendi sancimla dogurmustum onda  bu kadar yorgunn hissetmedm. Ve ağrım bu kadar çok değildi acaba bu suni diyemi

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende suniyle doğurdum hemde 1 saatte
(753 puan) tarafından
Sunide  suniyi veriyorlar  suyun gelirse doğum hızlanıyor zaten ilk sancilar şiddetli degl zaten suyun geldkten sonra  ağrın coşuyor zaten her bir sncida bı santim iki cm acilman oluyor hizli oluyor baİlarinda dusuktur
(1,929 puan) tarafından
2 parmak di aciklik acilmadi benim igne yaptilar en so  aama ilki hastaneye gittigimde 5 cm di sabaha  6 saatr kendi sancimla dogmustu bide ikinci daha kolay olur derler
(753 puan) tarafından
Abowww benim ikinci doğmadı. Resmen
(1,929 puan) tarafından
Valla taktilar oglen sabah en son bi igne yapti bacaktan ondan yarim saat sonra aldi doguma hic sanci hissetmedim hep uyudum gelip acilmaya bakinca cok zorlandim sadece benide zorla dogurttular resmeb
(976 puan) tarafından
Benimde suniyle 3 saat sürdü sancimin artip doğum başlaması. Artik sonlara doğru her saniye damlıyordu
-Reklam-
0 oy
(3,424 puan) tarafından
Canim dikisin varmi benim doktor dikişsiz diye bana ağrı kesici serum ve ağrı kesici iğne yapmadı 20 gün doğum sancısı gibi sancı çektim 4. Doğumumdu normal 
(753 puan) tarafından
Evet var 3 tane  parol verdi sadece. Ama sancm var hep hala doğum sancısı gibi ağrım var. Vala varya okadar yorgun hossdyrumki kendimi. Doğumum çok zordu
0 oy
(163,382 puan) tarafından
o suni kadar pis bisi yok allah sifa versin
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Ikinciyi bende suniyle dogurdum dogumda cekmedigim sanciyi sonrasinda 3 gun cektim ayaga kalkamadim ama ilkinde cataldan indim yurudum agrim sancim sade o anlikdi benimde zor oldu yani ikinci
(753 puan) tarafından
Bnde oyleyim  insllah hemen geçer. Çok yorgunum cunkuuu:))
(1,929 puan) tarafından
Valla bende oyleydim
0 oy
tarafından
Suni normal sancıya göre daha zor oluyor canım rabbim şifa versin 
0 oy
(988 puan) tarafından
Abooo o suni ne beter ya yeminle dogum yaptım odaya gectım uyudum ağlayarak uyandım dogurmıycam dıe cok kotuydu 
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Ben hem suniyi tattım hem kendi sancimi suni çok zor kendi sancım öle değildi baya rahattım onda geçmiş olsun canim
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Kendi sancılarimla doğurdum o yüzden suniyi bilemiyorum canm ama fzla bir fark olduğunu sanmıyorum bende doğum esnasında bayılacak kadar olmuştum çok zordu
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Ayy o suni çok feci ya 7 cm den sonra suni verdiler doğumdada kendimi çok sıktığım ićin benimde kollarım bile aciyordu zaten doğum bitti ellerim demire kilitlenmisti resmen ne kadar sıktıysam sonraki günler esim koluma dokunsa bana dokunma dedim heryerim ağrıyordu
0 oy
tarafından
Suni ile 3 saatte dogum yaptım canim sana da çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah 
0 oy
tarafından
ben 2 kez suni aldim oyle vucut agrisi yorgunlugu olmadi normal dogum sonrasi yorgunlugu oldu

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 755 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 413 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 571 göst.
0 oy
6 cevap 405 göst.
1 Ekim 2020 Diğer kategorisinde elis (2,032 puan) tarafından soruldu