+1 oy
1,380 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (88 puan) tarafından
Kızlaranne arkadaşlarımla cig kofte yemeye gidicez dior izin vetlrmelimym sizce sıkamta istemyrm korkyrmda 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok sıkmak iyi değil çok serbest bırakmak da iyi değil gitsin ne olacak arkadaşlarından bahsediyor ve yanıyorsa 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Modern biriyim sözde :D

Ama konu söz konusu evlat olunca izin vermezdim. 

Ama evde güzel bir ortam hazırlar kızları eve davet ederdim salonda istedikleri gibi takılsinlar. 1 2 çiğ köfte ile başlar sonra burger o bu devam eder erkekli ortam olur ne bilim.gunumux zamani korkuluyor 14 yasinda kızlar kayboluyor yani korkardım izin vermezdim.

0 oy
tarafından
13 yasinda yigenim tembihliyoruz biyere gitme diye okul cikisi dakka sayiyoruz ortalik kotu bu devirde bereber gidelim de bence yada sen uzaktan takip et bence..
0 oy
(702 puan) tarafından
Ya gitsin tabi ya ama saat koy uymazsa kuralına gönderme bir daha.  Oda sıkılıyor napsin bunaltmayin çok peşine Ayetel Kürsi oku bol bol Allah'a emanet et 
0 oy
tarafından
Off ya bu devirde anne olmak çok zor benim büyük kızım ana okuluna gidiyor öğretmene emanet ettiğim için hiç aklım kalmıyor ama büyüdüğünde nasıl olacak diye çok korkuyorum rabbim tüm çocukları korusun inşallah karşılarına hep iyi insanlar çıkarsın amin
0 oy
tarafından
Valla zaman kötü brn güzelce anlatırdım izin vermek jstemdigimi başına gelecekleri daha kendi başına bir yere gitmek için küçük olduğunu
0 oy
tarafından
Kizinin dogru soyledigibden kimke gidecwgini saklamiyacagindan wminsen izin ver. Bu caglar herseyi kndilerine sorun etme caglari. O derece kisitlandgni hissedip asiye baglamasin
0 oy
tarafından
Bilemedim ya bende giderdim herhalde yada arkadaşlarını eve getir sipariş veririz derdim
0 oy
tarafından
Sanırım ben izin vermezdim hem yaşı küçük hem dengesiz araba sürenler var hem de iğrenç insanlar var onun için yoksa kızıma güvenmediğimden değil. Virajı bile veya dönemeci bile sokak aralarında olsun hızlı girenler var ehliyeti kasaptan almışlar sanki

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 210 göst.
25 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Deva. (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 229 göst.
0 oy
9 cevap 346 göst.
0 oy
3 cevap 184 göst.
12 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde CEYLAN BILGI (118 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,396 soru

24,098,343 cevap

332,228 kullanıcı

...