0 oy
1,101 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,304 puan) tarafından
Kizlar gunluk hayattada topuklu ayakkabi giyebilen varmi bn hep dizilerde var zannediyorum cnku gercktn gymeyi cok istiyom ama iskence gbi geliyo yani ozel gunlerde giydigimde bozuntuya vermiyom ama yuruyemiyim oturdugum yerdnde kalkamiyom sizce kalitaylemi aliskanliklami alakasi var nasil alisabilirim dolgu topuk ve platformda cok sıknti yasamiyom

42 Cevaplar

0 oy
(163,332 puan) tarafından
hic duz taban ayakkabim olmamisti bu zamana kadar gebelik zehirlenmem cikinca 1 spor ayakkabi aldim yuruyemedim resmeb yaa ☺☺☺
-Reklam-
0 oy
(1,450 puan) tarafından

Ahahah düğün harici giymemmmm giyememmm sevmemmmm sevememmm:D

0 oy
tarafından

En son ne zaman giydigimi hatırlamıyorum yaa :)))

0 oy
tarafından
Ben de asla giyemiyorum ya düğünüm falan olsaydı ne yapcaktım nikaha zor dayandım
0 oy
(34 puan) tarafından
9 aylık hamileyken bile giyindim 3 T kadında olacak bence tayt tanga topuklu :)))
0 oy
(396 puan) tarafından
Günlük hayatta 5 cm topuklu giyerm hiç spor gitmem 
0 oy
(11,104 puan) tarafından
Çok fazla.l giymem ama giydigim de de sıkıntı yaşamam platform yada dolgu topukla çok rahat yürürüm ama tercihim hep spordur
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Bn hep topuklu giyerim. Yaz kış
0 oy
(8,223 puan) tarafından
En son düğünümde giyindim takı takılırken çıkartıp terlik giydim alttan dayanamadı sıkıntıya ponçik ayaklarım . Hiçte gerekli değil neye hızmet ediyor bana ne faydası varmış sanki
0 oy
tarafından
Evet botlarım topuklu ama yazın sporla gezerim çokta severim bebeğim var bide kaymaz taban aldım geziyorum onunla
0 oy
(7,117 puan) tarafından
1.79 boyla nereye giyiyorum :D
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Spor ayakkabı bot ile bile ayağını burkan insanım ben :) 
0 oy
tarafından
Hem kaliteyle alakası var hem de alışkanlıkla alakası var. Mesela kişi topuklu giymeye alışkandır ama aldığı ayakkabı kalitesizdir onda yürüyemez veya kişi aldığı ayakkabı kalitelidir ama akışkan değildir onda da yürüyemez 
0 oy
(283 puan) tarafından
Ewlenmeden önce ewde günlük giydiğim terlik bile topukluydu ama bebekle topukluydu yanyana getiremiyom 10 kere eğil kalk mutfakta iş yap bebeğe koştur sakat kalırım herhalde düşe düşe :)))
0 oy
(6,707 puan) tarafından
Evim topuklu dolu sorsan tirt giymeyi bilmyrm ayaklarım ağrıyor aslında hepsi yeni aldgmsa ayağıma vuruyor gymiyorum başka bitane alym oda öle. Anlamdm gelinlik altına bile özel yaptırdım yüksek taban konvers
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Ay hic rahatimi bozamam heralde giymeyeli bi 5 yil olmustr dolabimda bile yok 
0 oy
(416 puan) tarafından
Topuklu giyemem özenirim arada  ama bel ve bacak ağrılarım engel olur spor ayakkabı hiç sevmem tarzım değil ama maskülen ayakkabıya bayılırım ve hep öyle giyerim 
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Yazın giyerim şıkır şıkır o topuk sesi varya hayranıyım o sesin tık tık tık 
0 oy
tarafından
Boyum 182 bacım giyemiyorum ancak özel günler :D
0 oy
(9,610 puan) tarafından

Benim kuzenim öyle canim ne spor ayakkabısı var ne babeti hepsi topuklu bi kere spor ayakkabı giymeye çalıştı çarpılmış gibi yürüdü millet topukluyla yürüyemez oda sporla yürüyemiyo :D

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 238 göst.
10 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 341 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde agbutt (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 372 göst.
0 oy
5 cevap 254 göst.
14 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde beril33 (62 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,674 soru

24,062,122 cevap

330,171 kullanıcı

...