0 oy
1,660 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (852 puan) tarafından
Bir kızım var nasipse ikinciyi 4 sene sonra düşünüyorum başka da çocuk istemiyorum kazara olmazsa eşimde aynı düşüncede . 

Ama çok çocuk istese kabul etmezdim

Siz olsanız eşiniz istedi diye 4-5 tane doğurur muydunuz?

Maksat muhabbet

56 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Yapılmaz bnce 
-Reklam-
0 oy
(29 puan) tarafından
Eşim 9 aylık hamikeyim istiyordu 8 aya kadaelr 2yide yapalım diye ben oturup ağlıyordum yok diye . geçerli sebebim var kalp hastaligim var 5 aylık hamile iken öğrendim başka doğum yasak eşim üzülmesin diye diyemedim.  2 çocuk yapamayız diye . sonra dedim nasip dedi sen üzülme yeterli ben başka birşey istemem dedi.  Rabbim isteyen herkese nasip etsin.  Sağlıkla . 
(852 puan) tarafından
Amin canım en azından bir evlat nasip etmis Rabbim sana
(29 puan) tarafından
Çok şükür ve benim çocuğum olmucani dedi doktorlar kaç kere 1 buçuk aylık evliyken oldu .  eşim ile mutluyuz çok şükür bir evladımız  olucak ama en zoru korku.  Doğum da bir aksilik çıkarmı. Eşim karakolda behci  korkuların çok
(852 puan) tarafından
Yüreğini ferah tut Rabbime sığın
(29 puan) tarafından
Şimdide doğuma 1 hafta kala kan pıhtılaşması çıktı
0 oy
(1,699 puan) tarafından
O biraz maddiyata ve eşin anlayışına bağlı duruma bakarım ben
(852 puan) tarafından
Ben büyük konuşmayım 2 den fazlasıni.kaldiramam
0 oy
(1,736 puan) tarafından
Hayır. Bakan benim, vücudu yorulan, zihni yorulan benim. 3 yü bile istemesin valla 
(852 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(424 puan) tarafından
Evlilikten 3 sene sonra falan çocuk düşünürdüm. Hadi eşimin yaşı geçmesin, o istedi diye evlendikten 1 sene sonra 1 tane yaptım. Başka da düşünmüyorum :)
0 oy
(30,173 puan) tarafından

Eşim doğacaksa neden olmasın :D

0 oy
(8,228 puan) tarafından
Hayir tabii ki esim mi bakıyor çocuklara ne kadar yardim da etse isteyken komple kadında her şey 
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Bakacağına garanti verip senet imzalarsa belki ama bir tane yeter 
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Çok çocuk istiyorsa kendisi dogursun. İki tane doğurdum çok şükür onlar yeter.
(852 puan) tarafından
Rabbim sana bağışlasın
(6,048 puan) tarafından
Amin canım cümlemizin
0 oy
(7,118 puan) tarafından
iki tane kızım var, aralarında  8 yas var . Baska da düşünmüyoruz Tabii Rabbim ne derse o olur orası ayrı. Mesele dogurmak değil, maddi manevi iyi bir gelecek sunmak. Bebek rızkı ile gelir diyenlere bir tarafımla gülüyorum. Rabbim rızık konusun da kefil onu biliyoruz ama yan gelip yatıp da 5 cocuk yapmak sonra da cocuk rızkı ile gelir demek tamamen ahmaklık. Ben cocuklarım bir seyden mahrum kalsınlar istemiyorum. Cok şükür her imkanı sunabiliyoruz yavrularımıza. Sırf esim istiyor diye cocuk yapmam, benim kararım da önemli.
(852 puan) tarafından
Dünyaya sadece doğurmaya gelmedik kadın yıpranıyor erkeğe birşey olduğu yok
(7,118 puan) tarafından
Aynen öyle canım.  Bu konular da katıyımdır. Neyse ki esimle fikirlerimiz konusun da uyumluyuz cok sükür. 5 cocuga bakmakla 2 cocuga bakmak bir degıl. Bilinçsiz ebeveynler sadece cocuklarının hayatını karartıyorlar. Ben istiyorum ki yavrularım babalarının evlerin de görsün herseyi. Hayatı dolu dolu yasamaları için cabalıyoruz. Bir anne olarak cocuklarımın güzel ve kaliteli yasamalarını istemek en doğal hakkım.
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Asla dogurmam analar çeker ne cekiyosa
(852 puan) tarafından
Haklısın
0 oy
tarafından
Fabrikamız yok canm malesef. 
0 oy
(481 puan) tarafından
Her işime yardımcı olur işten gelince ve izinli günlerde çocukla vakitte geçirir ama ben yinede çok yıprandım çok yoruldum. Bir oğlumuz var 2 3 sene sonra ikinciyi düşünüyoruz başka o da istemiyor bende 
0 oy
tarafından
3 çocuk ideal ama fazlası kadını yorar ama ilerde güzel olur bence. Erkeklere ne var cann kadın baksın isi ne derler.
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Yani istemem onu da vazgeçirmeye çalışırim cidden annelik çok yorucu bişey  bı tane daha olsa durumumuz kötu değil çok şükür onuda buyuturuz ama hersey maddiyat değilki sar başa olcak uykusuz geceler  gaz problemi hamilelik doğumu saymiyorum bile hepsini aynı anda yetmek Beynen bedenen çok yorucu o yüzden istemem ben eşimi vazgecirim o istedi diyede hemen çocuk yapmam 
0 oy
tarafından
Üç çocuğu istedi eşim yaptım 4.yu hiç istemedi ben istedim diye yaptım hahxnzg

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,282 göst.
5 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Cicikiii (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 645 göst.
23 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sezgin (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 1,558 göst.
0 oy
23 cevap 1,003 göst.
23 Temmuz 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Nehirr (226 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,177 cevap

334,356 kullanıcı

...