+1 oy
1,089 göst.
Diğer kategorisinde (511 puan) tarafından
Ya kızlar kaynanam bizimle kalıyor kayinpeder bir kaç ay önce vefat etti kalsın iyi güzel hoş ama o bizimle kaldığı müddetçe misafirleri bitmiyor ve ben misafir geldikçe ne evimle ne de 1.5 yaşında kızım var misafire hizmet etmekten onunla ilgilenebiliyorum eşimin amcasının oğlu bir hafta kadar bizde kaldı yarın gidecek daha o gitmeden kaynanamın kız kardeşleri gelecek onlar gelince muhtemelen gorumcemler gelecek ama ben inanın çok yoruldum zaten kızım geceleri hiç uyumuyor guzduz de misafir yüzünden onunla ilgilenemiyorum kaynanama ne demeliyim ki bu kadar sık misafir gelmesin eve ya gorumcemin kaynanasina kadar gelip kalıyor benim evimde...

31 Cevaplar

0 oy
(1,676 puan) tarafından
Kaynanan evinde ağırlasin misafirlerini
(511 puan) tarafından
Evi Malatya da ben İstanbuldayim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
S nde dolaylı yoldan misafirler geldiğinde görümcelerimde gelecek sanırım onlar burda kalsın ben bir kaç gün annemlerde kalıcak de biraz dinlenmek istiyorum çok yoruluyorum kaynanacim hiç halim kalmıyor de
(511 puan) tarafından
Annemler Antep'te ben İstanbuldayim öyle istesem de hemen gidemiyorum ki keşke yakın olsaydım annemle
tarafından
Ah keşke canım en azından arada bir kacabilirdin bu arada ben Antep'teyim canım:D
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Esine soyle o konussn hicc sen kotu olma v haklisin yagni 
0 oy
(2,855 puan) tarafından
Tam da bu yüzden insan kaynvalidesi kayınbabasıyla yaşamak istemiyor cünkü yaşlı olan evde misafir bitmiyor diğer oğulları kızları vs anne baba görmek için zırt pırt gelip gidiyorlar madem bu kadar seviyorsanız siz baksanıza ya da bir kac gün evinize misafir diye götürsenize.....tavrını koy canım eşinle konuş kendini ezdirme evladına da yazık 
(511 puan) tarafından
Aynen canım gerçekten çok doğru şimdi linç edecekler ama bende yapım gereği misafir fazla sevmiyorum
0 oy
tarafından
Ayyy valla çok zor yaa ben şehir dışındayım bazen kaynanama gidince misafirlerden rahat yok 2 dk uzanamıyordum o da sadece yaz tatillerinde gidiyorum . Ama açık açık şöyle diyecem eşin ne tepki verir.  Hiç konuştun mu eşinle 
(511 puan) tarafından
Yok konuşmadım eşimle ama konuşunca ne olacak ki yani misafir konusunda eşim ne diyck annesine
tarafından
Sen kaynana söylesen kaynanan kızar sürekli bu durumu başına kakar bi misafirlerimden tahammül edemedin der.  Ama eşin söylese o onun oğlu yaa aman sıkılmasın der kendine çeki düzen verir diye düşünüyorum ben tabi sen bilirsin yinede
0 oy
tarafından
Acik acik konus uslubunca canim.

Saglik durumu da el veriyorsa kaynananin kendi misafirleriyle ilgilensin bir zahmet yani.
(511 puan) tarafından
Konuşup ne diyeceğim ki bilmiyorm yani sağlık durumu iyi çok şükür ama kendisi sadece beraber oturur
tarafından
Anne bebekle ilgilenemiyorum en azindan biraz araliklarla mi cagirsak de. Biri gelince de al bebeni gec odaya hasta de uykusuz de yatircam de anlasin. Esinle de konus annesini uyarsin derim..uc uca misafir mi olur bebekli evde
(511 puan) tarafından
Ya aslında çoğu zaman kaynanam cagirmiyor misafir kendi geliyor kaynanamı arayıp yarın oraya geliyoruz diyorlar oda bize sormadan tmm diyor yani desem de bize sormadan tmm deme bu sefer de ben misafire gelmeyin diyemem diyecek yani biliyorum ben huyunu
tarafından
Hey allahim insan bi sorar musait misiniz diye.
Esinle konus o zaman uslubunca anlatsin annesine. Sen hic yuz goz olma
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Canim bence onun evine siz gidin yani gelenler oraya gelsin daha rahat olursun
(511 puan) tarafından
Onun evi Malatya da biz İstanbul'da oturuyorz canım
(3,952 puan) tarafından
Baska çocuğu yok mu peki yani biraz da onlarda kalsin. Yada esine de ben biraz annemlere gidiecem de yani ne bileyim
(511 puan) tarafından
İki tane kızı var burda onlara fazla gitmiyor eşim tek erkek o yüzden sürekli burda canım
(3,952 puan) tarafından
Kızı erkegi olur mu bu isin canim onlara da gitsin biraz
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Esine söylesen?
(511 puan) tarafından
Söylemeyi düşünüyorum ama söyleyip ne diyecem ki onu da bilmiyorum
(7,786 puan) tarafından
Buraya yazdigin gibi söyle cocugun gelisim donemi su an tam da onun üstüne dusmem gereken bi donem ve ben cocugun ihtiyacini giderip 5 dk ilgilenenmez oldum de.
0 oy
(678 puan) tarafından
Biri aradığı zaman off çok yoruldum artık misafirden de duysun bunu yanında söyle devamı gelir zaten 
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Gelen misafire hazırlık yapma canım 1.5 yaş benim büyük kızla tam hareketli zamanı çay demle caydanligida köy masaya ilk turu dağıt sonra çocuğumla ilgilen çayını içecek varsa kalksın doldursun sanane kaynananın misafiri sen birşey yapmadım dersede çocuk var yapamıyorum de ben olsam öyle yaparım esimede derim yildim her gün gergin clcukla ilgilenemiyorum diye çayını demlerim o kadar derim bu saatten sonra 
(511 puan) tarafından
Yani gerçekten bundan sonra öyle yapacam galiba bir çay yeter yani çünkü öyle ayda yılda bir gelmiyor ki misafr her geleni de yemekli agirlayamam yani bende insanım
(1,325 puan) tarafından
Aynen öyle canım çayı demle yeter çay içmek isteyen de kalksın kendi koysun sen çocuğuna bak gelen misafir önemlimi senin çocuğundan sanki birşey olsa sen uğraşıyorsun onlar iki kakara kikiri Allah rahmet eylesin ee sonra sen hadi bulaşık topla etrafı düzelt çocuğa bak boşver ya çay yeter
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Niye sizde kalıyor canım ? Zaten kurulu düzeni yok muydu k.baba yaşarken 
(511 puan) tarafından
Onlar Malatya da kaliyor biz İstanbul'da şimdi tek kalamaz diye kızları çağırdı ama tövbe kızlarından kalmıyor hep burda yani kalsın başımla gözüm üstüne ama benimde canım var bende insanım yani böyle düşüncesiz olmasın kimse
(14,957 puan) tarafından
Kızlarına kiyarlar mi hiç

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 2,192 göst.
13 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 357 göst.
29 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nurkumsal27 (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 315 göst.
23 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Adamasaliii (65 puan) tarafından soruldu
+2 oy
27 cevap 849 göst.
26 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Dli bri (61 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,887 soru

24,065,378 cevap

330,336 kullanıcı

...