0 oy
186 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (182 puan) tarafından
Perşembe akşamı başladı öksürük ateş ağrı ile eşim hastaydı ondan kaptı.persembeden beri ateşi 37 buçukta tutuyorum 38 buçuk üstüne gece çıkınca dönüşümlü calpol aferin veriyorum bugün tamamen lokmasindan kesildi artık sabah kahvaltıdan beri bişey yemedi sevdiği herşeyi yaptım ssivi tüketme isteği var karşılıyoruz fakat güçsüz düştü oynamıyor artık koltukta uzanmış donuk bakıyor hemen uykuya dalıyor uyaninca ağlıyor ağrısı oluyor biliyorum ama ilaç sonuçta bu şurup aç karna zararlı olmazmi ya önünde herseyini yemeğini koyuyorum yedirmeye çalışıyorum yok yaa bugununun yarısını uyuyarak geçirdi kalkmiyor çok bı de uykudayken cok irkiliyor korkuyor gibi fırlıyor okuyorum yüzünü vücudunu yıkıyorum ılık suyla sıvı tüketiyor tekradan düşüyor yatağa hapsirinca sumugu akinca yogun anladım grip heralde diyecem ama 29 aylık  doktora götür diyeceksiniz götürdüm mesela antibiyotik versede çocuk hiç yemiyor nasıl tedavisini yapicagmi şaşırdım çünkü çocuğum ilk defa böyle oldu güçsüz kaldi

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Tekrar götürüp  iğne veya serumla tedavi isteyecek siniz   ben 1 gecede 4 kere gittiğimi biliyorum  cnm üzerine düşe bildiğin Kadar düş  bizede aynısı oldu  en son hastaneyi birbirine kattım  iğne verdiler   oğlum öyle toparladı  dr başından saviyor karakter yoksunlari   

Geçmiş olsun cnm

(182 puan) tarafından
iğne yapiyorlarmi ki hiç daha evvel yaptırmadım yani daha evvel vermediler ama yemiyor dersem serum mu takarlar
tarafından
Evet canım
-Reklam-
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Madem sıvı alıyor süt ver canım kefir ver. Sonra ilacını ver. İlacın etkisiyle yarın yemeye başlar zaten... Bide üzülme biz bile hastalanınca bişey yemek istemiyoruz onlar daha bebek
(12,151 puan) tarafından
Süt ve süt ürünleri antibiyotik ile birlikte  içirilmiyormuş canım 2 saat geçmesi lazım en az
0 oy
(808 puan) tarafından
Benimkide hasta ateşi var bişey yemiyo gözü yasariyo 14aylik kuzum öyle zor ki evladın hasta olması 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 243 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ❤❤ BİR MELEK❤❤ (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 254 göst.
5 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Defnebus (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 362 göst.
17 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.