0 oy
445 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlarr duvarlarimi silmem lazim  badana yaptiracaktim fakat badanada ev daha cok kirleniyor dagiliyor ve durumum iyi degil o yuzden silicem tek basimayim sizce kacinci haftda duvarlarmi sileyim ve nasıl sileyımm mop var onunla sil dediler komsularim ama duru su ilemi sileyim yksa birseyle karistiriptami

4 Cevaplar

0 oy
(2,176 puan) tarafından
duvar boyan su bazli ise sadece islattigin mopla silabilirsin 
tarafından
Tamam kuzucum oyle yapayim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mopla sil evet suyun içine de  Arap sabunu yada bulaşık deterjanı koy doğuma 1 ay kala falan sil kaç haftalık sın şuan bilmiyorum ama haftan geçtikçe yapamazsın kollarını yükseğe kaldıramazsn
tarafından
25 hftmdaym canim oyle yapayim o zaman
(238 puan) tarafından
Yani bence biraz zor olur diye düşü iyorum açıkçası kendi sildimigimi.dusunuyorum.hamile olmadan.once 7 aylık gibisin bence annen kız kardeşin yada yardim.edwcwk arkadaşın yokmu.illaki.silerken bazı şeyleri yiyip çekmek.zorundasin bilemedim ya i kadın çağıracak durumun varsa sadece duvarinı.sil gönder geri.kalan yine kolay canım:)
tarafından
Vallha kimseden fayda yok canm   bi esim evde olursa o yardm eder bende temzlikci kadin cagrym dedim ama   geri vazgctm zaten durumum yok
tarafından
Şimdiden sil ya daha fazla ağırlaşmadan
tarafından
Tamam canim oyle yapayim
0 oy
tarafından
Arap sabunu ve şampuan il sicak su karisimi yap misss gibi olur
tarafından
Tamam kuzum cok teskkur ederim
tarafından
Rica ederim :) kolay gelsin
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Bence yapma canim...
tarafından
Bende aslinda oyle dusundum ama maddi durum acisindan suan baya sksmıs durumdayiz canim esimle konustumda ben silerim dedi ama oda amilytli beraber mobla silmeyi dusunuyoruz
(1,083 puan) tarafından
Beraber yapin istersen canim
tarafından
Aynen oyle yapicaz artik be yapayim annem ben gelirim diyor ama istemiyorum 7 nci ayima girmisim hic yardima gelmedi bu saaten snrada hic cagrmak istemiyorum
(1,083 puan) tarafından
Esinle yaparsin artik canim benim yapacak bişey yok
tarafından
Aynen canm o bana ben ona muhtaciz artik

İlgili sorular

+3 oy
16 cevap 246 göst.
10 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Minikii (973 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 277 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Asiiii (2,118 puan) tarafından soruldu
0 oy