+1 oy
2,169 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eltim çok gıcık biri kızım hala küçük 6 aylık eltimin de oğlu 2 buçuk yaşında kızıma gelip vuruyor bilerek ben çocuğuna kızdım diye bana burun kıvırmis sizce ne yapmalıyım 

29 Cevaplar

0 oy
(339 puan) tarafından

Ana oğul Hem suclular hem güçlüler.bence sende onlara burun kıvır hiç takmaa ;)

tarafından
Dimi valla beni anlayandansin
(339 puan) tarafından
Valla benimde eltimin cocuklari benim çocuklarımdan büyükler vurduklarında kızıyom onlara eltim bana burun kıvırmaya hakkı yok kaldırsa bende burun kaldırırım hiç takmam sen de hiç takmaa canm
tarafından
Takmiyorum kaynanama yakınlaşmays çalışıyor
(339 puan) tarafından
Sende öyle yap umursama eltine He he de ama kaynanani tarafına al sürekli yanaş güzel şeyler söyle yemege cagir kıymet gösterir gibi yap :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben linclemeyi bir kenarıya bırak eleştiri bile.yapmam kolay kolay kırarım dökerim diye. Ama kusura bakma sana sert konuşucam iki buçuk yaşında çocuk konuşarak yonlerdirilmeyi geçtim kizmaktan bile anlamaz yapacağını yine yapar ama kalıcı hasar bırakabilir ömür boyu senin yüzünden utangaç biri olabilir korkak biri olabilir. Küçük çocuğa niye kızıyorsun biraz empati biraz empati ya lütfen 
0 oy
(377 puan) tarafından
Benim gorumcemin oğlu 6 yaşında aynı hareketleri yapıyor gorumcemi kırmamak için seslenmiyorum ama çocuk çok beter birşey düz duvara tirmaniyor bende çocuğumu hiç yalnız bırakmıyorum
0 oy
(163,336 puan) tarafından
2bucuk yasindaki bebege nasi kizabildin akli ermiyo bilerek yapamaz
0 oy
tarafından
Yalnız bırakma çocuğunu gerekirse kucağından indirme onların yanında. Dövüyor çocuğu bırakamam falan de duyur 
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Valla 2 kızım var biri 4 buçuk diğeri 2 buçuk yaşında. Eltimin de kızı tam ikisinin arası 3-3,5 falan. Gidip gelip kizlarima vuruyor durduk yere. Kızım yanında mandaldan kule yapıyordu geldi mandal sepetini kafasına indirdi yanımda tablete bakıyordu koştu geldi suratına demir para fırlattı neler neler daha yani. Ağzı pis bozuk onda çabası büyük insan gibi sövüyor kimse de bişey demiyor gülüyorlar. Başta guzelce yaklasiyordum ama yok nafile annesi de ağız ucuyla yapma etme diyor o kadar. Artık bende alistirdim o sana yada kardeşine vurursa naparsa sende ona yap kimse sana kizamaz diye. Kimse kusura bakmasın anlamıyor değil annesi babası terbiyesini verecek. Benim kizlarimda küçüktü ama kimseye vurmadan büyüdüler bu yasa kadar.
0 oy
(792 puan) tarafından
Annesi çocuğunu uyarmiyomu
tarafından
Hayır
(792 puan) tarafından
O zaman haklısın
tarafından
Yani haksız olsam post açmam kuzum emin ol dememki bazı şeyler zoruma gitmiş
0 oy
tarafından
2.5 yaşındaki çocuğa gıcık diyecek kadar kalbin kötü malesef 
tarafından
Çocuğa gıcık dememiş eltisine demiş
0 oy
(164 puan) tarafından
Kivirsin hiç takma çocuğuna dur yapma demek yerine burun kıvıran biriyle konuşma bence o nasıl çocuğuna kizlmasindan hoslanmiyorsa karsindakilerinide anlicak ve bı zahmet cocogunu uyarcak ki bugün kimse kızmasın oğluna bence burun kivirsin öyle insanlari hiç sevmem .

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,643 göst.
16 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gizemmm12 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 359 göst.
5 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 484 göst.
20 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hilay (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 472 göst.