Canim ben de polikistigim 4 aylik kizim var. Allah sana da nasip etsin en hayirli zamanda
Benim çocuğum 6 yıl olmadı ama hiçbir zaman isyan etmedim canım aynısı bendede var polikistik rahatsızlık vardı bendede doktor tedavi görmen lazım dedi ancak ben kabul etmedim çünkü olacaksa olur diyerek düşündüm kendiliğinden hamile kalmışım ancak 19 haftalıkken bebeğimin kalp atışları durmuş ve aldırmak zorunda kaldım kendime gelemedim bir kaç ay cinsiyetini bilmiyordum zaten neyse bu 6 yıl içinde yine hamile kaldım ve bir oğlum var şimdi 4 yaşında allah bağışladı evladımı hep herşeyin hayırlısını diledim verende allah alanda dedim şimdi ise 2 inci bebeğime hamileyim kısmetse ekim de doğum bu cocuk içinde aynısını dedi doktor tedavi görmen lazım hiç ugrasamam dedim aynı şekilde rabbim yine nasip etti bana daha yeni evlisin canım bir sorun yoksa olucak seninde evladın hiç üzülme moralini yüksek tut denemekden vazgeçme olurmu rabbim gönlüne göre versin inşallah ❤❤
Senin hamile kalmani cok istiyorum . Uygulama da stresi biraktigim zaman hamile kaldim diyen cok oluyor. Ben senin cocuk konusunu cok kafana taktigini düşünüyorum. Postlarinda illaki geciyor. Kendine bir ugras bulsan orgu olur veya baska bir ugras olur. Nacizane tavsiyem uygulamayi da sil. Uygulamanin adi hamilelik zaten .surekli karaina cikiyor. Bunlarin hepsi seni stres altinda birakiyordur. Rabbim e dua et o geciktiriyorsa guzellestiriyordur. Uygun zamani glmemistir. Dikkat et kendine iyi bak kendine sen iyi ol ki hersey daha guzel olsun
1,487,085 soru
24,310,536 cevap
344,713 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın