0 oy
1,081 göst.
Diğer kategorisinde (193 puan) tarafından

Orada pedinizi nereye çıkarıyorsunuz yani ben çöp kovasina atamıyorum iyice gazeteye sarıp çantama koyuyorum:ermm:

35 Cevaplar

0 oy
(7,933 puan) tarafından
Adetli gunlerde yoğun bakim üniteme geciyorum genelde odama☺

Ama farzelimki gitcem bi yere atarim çöpe kız bu dogal ve normal bisey
-Reklam-
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Tuvalet kagıdına sarıp çöpe atarım çöp kutusu çöpler için var yaptıgın çok saçma midem kaldırmaz bikere çantana pis şeyi nasıl koyuyorsun ya daha neler 
0 oy
(671 puan) tarafından
Değiştirip giderim değiştirmek zorunda kalacaksam gitmem ya da senin gibi yanıma alırım sarıp atınca da gözüküyor çünkü çöpe atarken o evin erkeği de görür benim eşim bizim çöpte başkasının pedini görse hoşuma gitmez o yüzden ben de istemem. Tabi ki kendi fikrim 
0 oy
(1,759 puan) tarafından
Bebek bezi koyarım genelde biyere gidecem zaman normalde wc kullanmam biyerde hele adetli asla giremem 
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Her zaman yanımda buzdolabı poşeti olur ona koyar çantama koyarım ben oğlumun bezlerini bile gittiğim yerde asla bırakmam (annem kayınvaldem kardeşlerim de dahil) onları da buzdolabı poşetine koyarım evimdeki çöpe atarım 
0 oy
(416 puan) tarafından
O dönem de misafirliğe gitmiyorum
0 oy
tarafından
İyice tertemiz sarıp çöpe at nolucak ki
0 oy
tarafından
Yeni pedin paketine sonrada peçeteye sarıp çöpe atıyorum 
0 oy
(266 puan) tarafından
Adeyliyken pek çıkmam dışarı kimseye gitmem, gitmişsem de pedi minicik katlarim peceteye sarıp çöpe atarim, çöp sonuçta 
0 oy
tarafından
Bende öyle yapıyorum poşete koyup çantama atıyorum 
0 oy
(2,493 puan) tarafından

Yeni pedi çıkardığım poşetine güzelce sararım sonra da peçeteye sararım güzelce atarım çöpe. Çöp yani bunun için var sonuçta :)

0 oy
(394 puan) tarafından
Adet olunca bn evden çıkmam bitene kadar rahat edemiyorum zaten ağrılı geçiyor
0 oy
(3,165 puan) tarafından
Size bi3 önerim olsun çantanızda koyu renkli buzdolabı poşeti boy poşetini olsun o günlerde pedinizi sarıp o posetw koyarak atın çöpe dedikleri gibi açıp bakmaz ya kimse çöpte ne var diye 
0 oy
tarafından
Pedimi degistirmem sjsjsjsj zaten bi yere gidince tuvalete gitmeyi sevmiyorm 
0 oy
tarafından
Bi kaynanam bide annemlere giderdim öyle bi yere gtmem ben canm , ama gtsemde güzelce sarıp banyodaki  çöp kovalarına atardm yani

İlgili sorular

+4 oy
14 cevap 590 göst.
12 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,688 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 708 göst.
25 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Gurbett (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 330 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 163 göst.