0 oy
1,095 göst.
Diğer kategorisinde (193 puan) tarafından

Orada pedinizi nereye çıkarıyorsunuz yani ben çöp kovasina atamıyorum iyice gazeteye sarıp çantama koyuyorum:ermm:

35 Cevaplar

+2 oy
(1,576 puan) tarafından
Düzgünce sarıp çöpe neden atmıyorsunuz ? Çöp bunlar için var. :)
tarafından
katılıyorum yanı ev sahıbı bız gıdınce çöpe ne atmıs bakayım dıyecek degıl sararım paketine sonrada pecete ye atarım yanı çöp adı ustunde ellenmez karıstırılmaz önce ıcıne çöpler atılır sonra çöp kutusundan poset  alınır atılır :D temazsız yani :D
-Reklam-
+1 oy
(22,057 puan) tarafından

Genelde adetliyken çıkmayı pek sevmem :D o ağrıyla evde sanki ölecekmişim gibi acı çekerim :D

tarafından
Ayyyyyynı ben ajdjsjjaab
+1 oy
(163,421 puan) tarafından
en iyisinu yapiyon ben bi yere gitsem catlasam girmem wc ye
+1 oy
(3,146 puan) tarafından
Ben eskisini külot bebek bezleri gibi rulo şeklinde sarıp yenisini açtığım pakete sariyorum. Ucundaki bandı da tutturuyorum açılmasın diye hani aynı bildiğin külot bez kapatmis gibi sonra çöpe koyuyorum. Çamaşırını çekmeden öncede zaten kendimi temizleyip pecete kullanıyorum onu da zaten atınca pedin üstünde kalıyor gayet düzgün toplu çöpü deşmezse görmez yani :))
0 oy
tarafından
Ben gitmeden değiştiriyorum eve gelince de hemen degistiriyorum başkasının evinde değişemem 
(13,675 puan) tarafından
Sen bizim Büşra mısın yoksa uzun süredir üye olan :)
hee malesef taa kendisi ☹
(13,675 puan) tarafından
Sevda yaaa :)
geldi geri bas belam ;(
tarafından
He kız benim sevda hasretime dayanamadı bende geri geldim
0 oy
(513 puan) tarafından
Ben degistirremem başka evde yaa uzun süre kalmam orda
0 oy
tarafından
Çantam da hep çöp poşeti olur canım mecbur kaldiysam çıkarmaya ona koyarım 
0 oy
(14,986 puan) tarafından
Wc girmiyom ki 
0 oy
tarafından
Degistrmem degistrp giderim yatmam Zatn bi yerde o kadar kanamam olmz ama iyo yapiyosnz çöpe atmmkla
0 oy
tarafından
Öyle durumlarda çantamda hep poşet olur poşete koyar çantama koyarım eve gelince atarım hatta kızımın bezini de öyle yapıyorum asla kimsenin çöpüne atmam 
tarafından
Niye ki
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Kız gidip gelene kadar doluyomu veh ben de kesinlikle orada bırakmam
0 oy
(803 puan) tarafından
Aynen atılmz bence de bende yanıma alırım ama genelde girmeme tercih ederm
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Ben genelde adet olduğumda Bi yere çıkmam eğer gitmişsem  tuvalet kağıdına sarıp atarim
0 oy
(1,450 puan) tarafından

Gazete nerden buluyon kız:D

0 oy
(2,855 puan) tarafından
Özel günümde misafrlge gitmem mecburen gitmem gerekirse de cok oturmam zaten eve gelince değiştiririm
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Birinin evine gidiosam evden çıkmadan hemen yeni takiyorum.  Ama ole sabahtan akşama kalacaksam mecbur çöpe atıyorum ama poşet istiyorum ev sahibinden ona sarip atıyorum sonuç da çöp onun için de var
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Düzgünce sarar sarmalar bide peçeteye sararım öyle atarım çöpe genelde kaynanamlarda yaparım yabancı yerde değişecek kadar kalmam zaten 
0 oy
(53,952 puan) tarafından
Cop kovası varsa iyice tuvalet kağıdı ile sarar oyle cope atarim evdede oyle yaparım . Çöp kovasi yoksa mecbur posre koyarım ki ben ustune tuvalet ksgidi koyuyorum pede cok gecmiyo
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Paketine sariyorum sonra yine peceteye sariyorum çöpe atıyorum eğer kaliyorsam kalıcı değilsem evden çıkmadan degisirim birde eve döndüğümde degisirim 
0 oy
(4,946 puan) tarafından
Adetliyken bir yere gitmemeye özen gösteriyorum 

İlgili sorular

+4 oy
14 cevap 648 göst.
12 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,811 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 762 göst.
25 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Gurbett (395 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 344 göst.