0 oy
210 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (52 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba benim isimden yana canım çok sıkkın. Kızım oldu iki isim konulmasını istedim arzu nisa ama eşim ve ailesi kaynanamın adını tek koydurdular arzu oldu. Şuanda ikinciye hamileyim erkek olursa Muhammed Ali istiyorum ama onuda kayınpederimin adını Ali koycaklar  sizde isim konusunda kavga etmem manasız mi ben mi çok abartiyorum 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

4 Cevaplar

0 oy
(1,243 puan) tarafından
Kusura bakma ama kabul etmem  ailesi niye karışıyor doğuran sensin ay sinir oluyorum böyle tiplere
(52 puan) tarafından
Maalesef ilk kızımda çok kavga ettim boşanma derecesine kadar geldim. Hatta bebeğimi emzirmek bile istemiyordum çok zor alıştım. Şimdi ikinci olcak ama adet deyip diyorlar. Birde evlenmeden eşim ailemin adı olcak demişti kabul etmiştim ama yanına ikinci isim koydurtur diye düşündüm o kadar acı cektigimi görünce üzülür diye  ama koydurmadi
(1,243 puan) tarafından
Kiyamam canım ya lohusalik psikolisiji bide yazık neyin adeti bosver ilki  sizin istediginiz oldu bu  benim istedigkm olacak de Allah akıl fikir onlara
(52 puan) tarafından
Amin canım deniyorum şansımı yine de ☹️
-Reklam-
0 oy
(163,374 puan) tarafından
cok safsin bacim bee senin dogurdugun bebenin adina esinin ailesi karisamaz fazla yuz vermissin
(52 puan) tarafından
Eşimde net bu konuda eşimi ikna edemiyorum maalesef ☹️
(163,374 puan) tarafından
oyle bisi olamaz baslarim oyle ese sen cok iyi niyetlimisin
(52 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(2,225 puan) tarafından
kesinlikle müsade etmemm ikinci isim olarak dahi koymam herkes yerini bilsin noluyır sanki isimlerini koyunca 

haklısın tabi ki 
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Off bıktık bu dede banane isminden ya benimkiler de dede ismi demişti kızım oluyor sesleri çıkmadı çok haklısın ne biçim insanlar ya anne rızası olmadan iş yapıyorlar eşinle konuşma

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,148 göst.
0 oy
17 cevap 823 göst.
8 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hzl23 (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 393 göst.
10 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Rabiaayie (8 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 456 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu