0 oy
1,028 göst.
Diğer kategorisinde (52 puan) tarafından
Merhaba kizlar kızım olursa adını nisa koymak istiyorum yanına ilginç ama manası güzel isim önerilerinizi bekliyorum. Efnan nisa düşünüyorum şuan ama sizden de önerilerinizi istiyorum

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Lizge koy çiçek tomurcuğu demek :) 
(52 puan) tarafından
İlginçmiş teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(631 puan) tarafından
Benan nisa :)
(52 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Sadece efnan koy Nisa yi her kes koyuyo öyleki okula başlasalar Bi sınıfta 15 tane Nisa olacak
(52 puan) tarafından
Haha doğru gerçekten  teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Efnan ne ya,söylemesi çok zor
(52 puan) tarafından
Teşekkür ederim bu gidişle komple isimden vazgecicem gibi  yeni isim bulcam
tarafından
Aynen valla ya ,ay bide yeni ve değişik olsun diye o kadar saçma isimlere yöneliyorlar ki hayretler içerisindeyim, şu an anlamlara da güvenmiyorum ay uydurma hepsi bence. Mesela Ecrin ismini çok severdim ben,Allah'ın hediyesi yazıyordu her yerde. Meğer hiç bir anlamı yokmuş, Allahümme ecirni minennar kısmından ecir i almışlar ecrine cevirmisler anlamına da e hadi Allah'ın hediyesi diyelim demişler. Eva mesela, Eva benim bildiğim kreşlerde ve Ana okulunda  cocuklarin kesip şekiller yaptığı simli-simsiz+ yapiskanli-yapiskansiz olarak ayrılan kırtasiye malzemesi yani. İnsan çocuğuna neden Eva ismini koyar ki ? Valla çocukla dalga geçerler Eva bak seni kestik ve bu şekilleri çıkardık diye
(52 puan) tarafından
Hhaha ya bayıldım gerçekten de çok doğru söylüyorsun bu dediklerini aklımda tutucam
tarafından
Bak şimdiki yeni ve değişik isimlerin anlamlarını sorsan hepsi cennetteki çiçeğin adı,cennetteki bal deresinin adı,cennetteki meleğin adı hep bu şekilde açıklama yapacaklardır :)) hiç de alakası yok bence,çoğu uydurma. Adlarıyla hayırlı uzun ömürlü yaşasın evlatlarımız inşallah ❣️☺️
(52 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Yeğenimin ismi Nisa Hesna
(52 puan) tarafından
Not Alicam teşekkür ederim
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Bence efnan çok hoş değil ama karar sizin. Öneri olarak ilay nisa, Elif nisa, eliz nisa, öykü nisa, İdil nisa olabilir. Kuzenimin adı da hayrunnisa ama sade nisa kullanıyor.
(52 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Aklima hoşuma gidiyor
0 oy
(785 puan) tarafından
Canım ben nisa Betül düşünüyordum betülün anlamı çok güzel namuslu temiz kadın demek sanada fikir olur belki
(52 puan) tarafından
Teşekkür ederim not Alicam
(785 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(317 puan) tarafından
Kuzum şimdi aziz dizisi varya herkes efnan koyar. İkiz ikiz boşver ya başka. Birsuru isim varr
(52 puan) tarafından
Arastircam teşekkür ederim
0 oy
(879 puan) tarafından
efnan yerine ebrar, eflin, ecrin, elvin olabilir .  Dizide var diye bu sene herkes aynı ismi koyar farklı olsun
(52 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(548 puan) tarafından
Eslem nisa olabilir gibi 
(52 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(551 puan) tarafından
(52 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular