0 oy
168 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,496 puan) tarafından

Kızlar 2 gündürlü eşimin vücudunda kabar kabar kızarlıklılar oluşuyor bazı yerleri göz göz bazı yerleri kocaman kabarcıklar acile gittik iğne yaptılar hem kalçasına hem Koluna alerji diyorlar pazartesi cildiyede muayene olucak ama daha 2 gün var ben bir daha olur diye korkuyorum ne yapmalıyım evde nasıl toparlarım kamuflaj giyiniyor sürekli üstünde çoğu zaman omu yapıyor Deterjandan olabilir mi acaba yaşayan varmı ne yapmamız ne yememiz lazım? 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Olabilir, yada yediği birşeyden dolayı da olabilir.

Helle yemesine , içmesine dikkat et .

(1,496 puan) tarafından
İlk olduğu gün arkadaşlarıyla simit yemiş 2.günde evde tek kahvaltı yaptı onda da yumurta ve salçalı şeyler vardı ondan sonra kaşınmaya kabarmaya başladı Deterjandan dolayı olabilir diye de düşünüyorum.
-Reklam-
0 oy
tarafından
deterjan nedeniyle olabileceğini düşünüyorsan çamaşırları yıkadıktan sonra bir kerede durulat makinede. ütüsüz kullanmasın. Şuanda hava alan kıyafetler giysin. Bir de 2 3 gündür normalden farklı yediği bişey var mı onu düşünüp varsa kessin. 
(1,496 puan) tarafından
İlk olduğu gün her zamanki kahvaltıyı yaptık ama ondan önce arkadaşlarıyla simit yemiş eve geldi vücudu kaşınmaya başladı dünde evde tek kahvaltı yaptı onda da yumurta vardı salçalı şeyler vardı yedi  gitti yine vücudu aynı oldu ve kamuflajın altına içlikte giyiniyor ondan diye de düşünüyorum yumurtadan da ama aklıma deterjandan olabileceği de geçiyor
tarafından
cildiyede testle öğrenilir o zaman  geçmiş olsun. yinede hava alan şeyler giysin bir de hafif baharatsız şeyler yedir 2 gün. neden olduğunu öğrenince normale dönersiniz.
(1,496 puan) tarafından
İnşallah ya inşallah moralmen çöktük inşallah normale döner.
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Mantar olabilir 
(1,496 puan) tarafından
Mantar olursa bu şekil olur mu ve bulaşıcımıdır.
(7,617 puan) tarafından
Benim esimde bazen cikiyor kırmızı kırmızı
0 oy
(482 puan) tarafından
Alerjik bünyeler de ne yazık ki yumurta sarısı tehlikeli olabiliyor. Simit yemiş demiştiniz eger simit ya da içeriği bayatsa alerjiyi tetiklems olabilir. Yillardir alerjiden çekerim.  Her gün hastayim diyebilirim:)  elinizin altında alerji ilacı varsa icsin esin. Bi de dermotp  krem alin eczaneden. O direkt geçirir alerjik bölgelerde ki kabarcık ve kızarıklıklari.  Dil de şişme yuzde şişme olmadığı müddetçe sıkıntı yok. Canınızı sıkmayın  
0 oy
tarafından
Vücudu nefes almiyosa olabilir cnm

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,678 soru

24,143,067 cevap

334,563 kullanıcı

...