0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kizlar bu ilacı hamilelikte kullanan var mı ya, idrar yolunda enfeksiyon çıktı geçen gün doktor verdi, iki ilaç daha var ama bu tek doz. Reçetesinde gerekli olmadıkça hamilelikte kullanılmamalıdır yazıyo,elbette doktor gerekli görmüştür ama korkuyorum ya,kullanan var mı etkileri nasıl bide. Ağrı vs yapıyor mu

7 Cevaplar

0 oy
(116 puan) tarafından
Şimdi içiyorsun sabah tualet e çıkıyorsun bn kullandım suya karistrip içiliyor 
tarafından
Bebekte herhangi bi degisiklik oluyor mu canım hani hareketlerinde falan. Bide ağrı vs yaptı mi
(116 puan) tarafından
Yok sıkıntı olmadı bnde
-Reklam-
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Ben coooook kullandim kullan bisey olmaz doktor kotu bisey vemez zaten icip yat tuvalete cikma 6 7 saat 
tarafından
30+3 haftalık hamileyim ay,valla her şeyden korkuyorum,ağrı vs yapıyor mu canım kasıkta falan
(1,929 puan) tarafından
Kiz yok yapmaz enfeksiyon sanci agri yapar bu enfeksiyonunu temizliyecek agrin gececek
tarafından
Ay inşallah ya
0 oy
tarafından
Şimdi lavaboya git ve sonra iç uyu hiç lavaboya cikma canim sabah çık şifa olur inşallah bende kullandım hamilelikte 
tarafından
Ay inşallah canım ya,valla hamile olunca her şeyden tedirgin oluyorum
tarafından
Korkma canım bir şey olmaz Allahin izniyle
tarafından
İnşallah canım,çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım bende kullandım korkma
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Ben içtim cnm 
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim ❣️
0 oy
(808 puan) tarafından
2 kere hamilelikte kullandım canim bişey olmadi
tarafından
Ay iyi bari ya içim rahatladı valla canım sağol ❤️ ağrı falan yapmıyordur inşallah
(808 puan) tarafından
Hayır hiç bişey yapmiyo gece yatmadan tuvalete git iç sonra uyu sabaha kadar tuvalete gitmemeye çalış hiç bişey olmuyo
tarafından
Sağol canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Tek içimlik sanırım bu yatmadan önce içiyorsun tuvalete sabah kalkıyosun, bi sakınca olmuyor diye biliyorum ama sen araştır kendin ne desek boş aman bişey olur falan.
tarafından
İnternetten baktım gerek görülmedik ve hamileler kullanmamalıdır yazıyor ya,doktor da verdi yani zararlı olsa vermez diye düşünüyorum ama yine de korkuyorum
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Evet gecen kullandim canim hamileyim
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim,zaten tek doz

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 154 göst.
0 oy
3 cevap 263 göst.
21 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ferideozyurtkan (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 66 göst.
23 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.
6 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,937 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,469 soru

24,139,727 cevap

334,443 kullanıcı

...